Wij zijn op zoek naar

Cateringmedewerker

Samenwerken, gastvrijheid en gezelligheid! Dat is wat je ervaart wanneer je bij IV-Groep in Alblasserdam aan het werk bent. Een locatie waar geen één dag hetzelfde is! Als cateringmedewerker zorg jij ervoor dat de gasten een heerlijke lunch krijgen. Maar ook dat ze een top beleving zullen hebben in het restaurant!

Wat bieden wij jou
  • Werken in Alblasserdam
  • Bij IV-Groep is er geen een dag hetzelfde is!
  • 9:00-14:00, vier dagen in de week
  • Werkzaam in een dynamische omgeving
  • Werken in een gezellig team
Wie ben jij

Wanneer je als cateringmedewerker aan de slag gaat bij IV-Groep is het belangrijk dat je passie hebt voor de hospitality branche. Daarnaast is het volgende belangrijk:

  • Je helpt elke gast zo goed en snel mogelijk en tovert een glimlach op hun gezicht;
  • Je houdt ervan om met eten bezig te zijn en heerlijke broodjes te maken;
  • Je kan goed samenwerken, maar ook individueel werken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een rijbewijs;
Wat ga je doen

Als cateringmedewerker bij IV-Groep zorg je samen met je collega's voor een geweldige dienstverlening in het bedrijfsrestaurant. Je zorgt ervoor dat er goede gerechten klaar staan en de omgeving schoon. Dit is belangrijk om zo de veiligheid van de gasten zo goed mogelijk te garanderen. Jij kan met je spontaniteit gasten een prettig gevoel geven. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Waar ga je werken

Werken bij IV-Groep betekent werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is. IV-Groep heeft ruim 900 specialisten die passie voor techniek delen. Zij bedenken oplossingen voor de grootste technische uitdagingen van de meest uiteenlopende projecten. Op kantoor of op locatie. Het bedrijfsrestaurant is een mooie plek waar elke dag medewerkers komen lunchen. Doordat er meer mensen weer op kantoor gaan werken, zal het nog iets drukker worden in het bedrijfsrestaurant. Dit betekent meer gasten, dus meer gezelligheid!

Sollicitatie

Zie jij jezelf hier misschien wel werken? En zorg jij dat de gasten een top tijd hebben? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Alblasserdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Ilse Klootwijk
Tel: 010-4047337
E-mail: Rotterdam@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:568199
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook