Wij zijn op zoek naar

Cateringmedewerker evenementenhal Hardenberg, Easyfairs

Je gaat via JMW lekker aan de als catering- en keukenmedewerker bij Easyfairs in Hardenberg. Leuk! Jij bent het visitekaartje tijdens beurzen en events. Tof toch? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • €10,45 per uur. Chill!
  • Iedere week je salaris! Lekker!
  • Flexibiliteit in je rooster!
  • Leuk werk op een toplocatie!
  • Gratis horeca trainingen en opleidingen
  • De leukste collega's en een gezellige werksfeer!
Wie ben jij

We vinden het vooral fijn wanneer je gemotiveerd bent en er zin in hebt. Nog geen ervaring? Geen probleem de skills leren wij je wel. Verder:

  • Ben je minimaal 18 jaar
  • Kun makkelijk reizen naar de evenementenhal in Hardenberg
Wat ga je doen

Als keuken en cateringmedewerker bij Easyfairs werk je zowel voor als achter de schermen! Wow! Dat doe je voor uiteenlopende events en beurzen. In de keuken help je met de voorbereidingen van de smakelijke buffetten voor lunch en eventueel diner. Je belegt broodjes, bereid soepen en ondersteunt bij de Mise en Place van het diner.
In de grote beurshal doe je de uitgifte van de lunch achter het buffet. Je vult de koffieautomaten aan en staat je gasten met een glimlach te woord. Het is lekker druk, de sfeer is gezellig en jouw werkdag vliegt voorbij! Je werk is dus erg afwisselend, geen beurs of event is hetzelfde!

Waar ga je werken

De evenementenhal in Hardenberg! Dé locatie voor vakbeurzen, congressen, feesten en evenementen. Van hondenshows tot de Rundvee & Mechanisatie vakdagen. Jij bent erbij!

Als cateringmedewerker ben je onderdeel van het grote F&B team. De sfeer in het team? Informeel en gezellig! Jullie werken hard maar samen heb je ook veel plezier.

Sollicitatie

Dit klinkt toch super leuk? Solliciteer nu en sta bij de volgende beurs te knallen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Hardenberg

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Olav Derks
Tel: 0612166843
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:492449051
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook