Wij zijn op zoek naar

Cateringmedewerker Soesterberg

Wil jij bij een van de beste werkgevers van Nederland werken? Dan is cateringmedewerker bij defensie iets voor jou! Je gaat bij verschillende kazernes in de omgeving van Soest aan de slag, tof! Lijkt jou dit leuk om te gaan doen? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 10,83, lekker!
  • Toffe werkgever!
  • Lekker flexibel
  • Gezellige collega's!
  • Horeca trainingen voor jou!
Wie ben jij

Je bent een echte knaller die graag een stapje extra zet! Heb je al ervaring als cateringmedewerker? Zo ja top! Heb je geen ervaring? Ook niet erg want alles kan je leren! Verder:

  • Woon je een beetje dichtbij Soest
  • Ben je lekker flexibel
  • Heb je er zin in!
Wat ga je doen

Als cateringmedewerker bij defensie ga je aan de slag bij een van de kazernes rondom Soest, Tof toch? Bij de kazernes ga je veel verschillende taken uitvoeren. Je gaat lekkere broodjes smeren en leuk een praatje maken met je gasten. Ook zorg je ervoor dat de lunchrooms weer schoon zijn voor de volgende dag.

Naast de normale diensten zijn er ook nog toffe events op de kazernes, leuk! Dit kunnen gezellige borrels zijn waar je zorgt voor de bitterballen en de drankjes, lekker gezellig. Ook verzorg je toffe diners voor jouw gasten! lekker veel afwisseling!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij de cateraar van defensie, Paresto! Zij verzorgen voor ruim 70 militaire locaties de catering en de horeca in zowel Nederland als het buitenland, gaaf! De kazernes hebben verschillende lunchrooms en restaurants waar de soldaten gaan bijtanken!

Sollicitatie

Is deze baan voor jou een schot in de roos? Reageer dan snel en je staat volgende week al op een van de kazernes te shinen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Soesterberg

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Olav Derks
Tel: 0612166843
E-mail: soliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:490671497
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook