Volg onze culinaire trainingen!

Leef jij elke dag van maaltijd naar maaltijd? Ben je gek op eten en spendeer je het liefst het grootste gedeelte van je tijd in de keuken? Maak er dan je werk van! Werken in de keuken kent verschillende functies, zoals zelfstandig werkend kok, hulpkok of keukenhulp. Om je ontwikkeling te stimuleren bieden we bij JMW gratis trainingen aan; onze Goed, Beter, Best trainingen. Deze trainingen zijn afgestemd op zowel jouw behoeften als die van onze opdrachtgevers.

De eerste culinaire training: Goed
Zijn onze recruiters en planners overtuigd van je kwaliteiten en motivatie om als kok of hulpkok aan de slag te gaan? Dan gooien we je natuurlijk niet gelijk in het diepe! JMW biedt je een driedaagse culinaire training aan. Deze training is verplicht en vindt plaats in een professionele keuken. In deze training leer je de belangrijkste (basis) keukenvaardigheden, zoals snij- en kooktechnieken. Daarnaast leer je werken volgens de HACCP-richtlijnen. En het allerleukste is: wij betalen deze training voor je!

Wat zijn HACCP-richtlijnen?
We horen je denken: HACCP-richtlijnen? Hoe zit dat precies? Dat leggen we je graag kort uit. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Hiermee voorkomen bedrijven die met voedsel omgaan dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. In de training leer je alles over de zeven principes van dit systeem.

Breng je kennis naar een hoger niveau!
Voel je je als een vis in het water in een professionele keuken en heb je de basistechnieken helemaal onder de knie? Dan kun je ervoor kiezen om jezelf verder te ontwikkelen met behulp van onze tweede training: Beter. Deze training wordt vaak gegeven in de vorm van een workshop rondom een thema waarin jij graag wilt groeien. Je hebt dus hele grote invloed op de inhoud van deze workshop! Leer bijvoorbeeld meer over de presentatie van je gerechten, of over verschillende kooktechnieken!

Goed, Beter, BEST!
Heb je de trainingen Goed en Beter gevolgd en wil je jezelf nóg meer ontwikkelen? Dan hebben we in de training ‘Best’ echt iets heel gaafs voor je. We bieden je namelijk een unieke ervaring aan waarbij je nieuwe vakkennis opdoet. Loop bijvoorbeeld mee met een topchef of sterrenchef! Ga een dag op stap met een jager. Of vaar mee met een vissersboot en bereid vervolgens je zelf gevangen vis. 

Hoor jij thuis in de keuken?
Heb je een echte passie voor voeding? Staat 24/7 kitchen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aan? Doe je niets liever dan je gasten verwennen met heerlijke gerechten? Dan ben je geboren om in de keuken te staan! Wacht niet langer en neem contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging!

Meer weten over onze trainingen?

Lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen en één van onze gratis trainingen te volgen? Leuk! Neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging!