JMW Horeca Uitzendbureau

Culinaire trainingen

Culinaire trainingen

Natuurlijk wil jij groeien in je vakgebied. JMW helpt je daar graag bij. Daarom bieden we je tijdens je werk via JMW kosteloos een aantal trainingen; onze Goed, Beter, Best-trainingen. Een gecertificeerde leermeester stelt deze samen. Ze zijn niet alleen afgestemd op jouw wensen en behoeften, maar natuurlijk ook op die van onze opdrachtgevers.

Culinaire training Goed
Als na jouw selectiegesprek op de vestiging blijkt dat je over de juiste kwaliteiten en motivatie beschikt om als keukenhulp of hulpkok aan de slag te gaan, biedt JMW je de driedaagse culinaire training ‘Goed’ aan. Deze verplichte training vindt plaats in een professionele keuken. Je leert onder meer:

  • de belangrijkste (basis) keukenvaardigheden, zoals snij- en kooktechnieken
  • werken volgens HACCP-richtlijnen

Culinaire training Beter
Als kok wil je je kennis en vaardigheden naar een nóg hoger niveau brengen. Bij JMW kan dat. Koks die al een tijdje via ons aan het werk zijn, bieden we de training ‘Beter’ aan. Vaak in de vorm van een relevante workshop rond het thema waarin jij wilt groeien. Met de opgedane kennis kun jij de gasten van onze opdrachtgevers nóg beter van dienst zijn.

Culinaire training Best
Met de training Best bieden we je een unieke ervaring waarbij je nieuwe vakkennis opdoet. Je kunt bijvoorbeeld meelopen met een top- of sterrenchef, meevaren met een vissersboot en de zelfgevangen vis bereiden, of een dag op stap met een jager.

Werken voor JMW?
Wil jij werken voor JMW als keukenhulp of kok en deelnemen aan de trainingen om je vaardigheden te vergroten? Bekijk dan de actuele vacatures of neem direct contact op met onze recruiters via het telefoonnummer 0613009569.

Culinaire trainingen