Wij zijn op zoek naar

Flexibel werk als horecamedewerker

Er is toch niets leuker dan werken in de horeca? Van achter de bar werken bij Stadion de Kuijp tot werken bij gave beurzen in Ahoy. Jouw nieuwe baan als horecamedewerker is top! Wil jij zelf bepalen waar én wanneer je werkt? En wil je wekelijks je salaris? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Wat bieden wij jou
  • Een heerlijk salaris tussen € 11,75 & € 15 per uur
  • Vrijheid! Bepaal zelf wanneer je werkt!
  • Ervaring opdoen bij verschillende bedrijven
  • Variatie in je werk als horecamedewerker
  • De mogelijkheid om leerzame trainingen te volgen
  • Wekelijks wordt je salaris uitbetaald!
Wie ben jij

Jij bent iemand die graag als horecamedewerker aan de slag wil. Wil jij flexibel kunnen werken? Dan is dit iets voor jou! Verder is het belangrijk dat je:

  • Al ervaring hebt opgebouwd in de horeca
Wat ga je doen

Als horecamedewerker ga jij via Tempo-team Go werken bij verschillende horecabedrijven. Wij werken met kort en tijdelijk werk, waar jij jezelf voor kunt aanmelden. Hierdoor heb jij een hele flexibele baan! Je kunt bijvoorbeeld achter de bar staan bij wedstrijden van Feyenoord. Of in de bediening werken in Ahoy Rotterdam, maar je kan ook de beste biertjes tappen bij een groot evenement.. Er is zo veel mogelijk!

Waar ga je werken

Bij Tempo-Team Go en via ons bij heel veel andere leuke bedrijven! Jij kunt jezelf aanmelden voor kort en tijdelijk werk, wat jij wil doen. Via de Tempo-Team NL app, kan jij het werk bij jou in de regio zien. Zie jij leuk werk? Dan meld jij je aan hiervoor. Zo simpel, als het klinkt, is het ook! Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt door je aan te melden op het werk wat jij wil. Dit is de ideale baan, als jij niet wil vastzitten aan vaste uren per week.
Hoe nu verder?

  • Wij ontvangen jouw aanmelding en bellen je even om alles door te nemen. We bespreken hoe het allemaal werkt. En we zullen je vertellen welk toffe tijdelijke banen we voor je hebben.
  • Download alvast de Tempo-Team NL app (App store of Google Play). Via de app regel jij straks alles voor Tempo-Team Go. Handig toch?!
Sollicitatie

Wil jij nu echt heel graag werken als horecamedewerker? Dat is top! Solliciteer dan direct. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om alles met je door te nemen over jouw sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nguyet Vo
Tel: 020 569 56 56
E-mail: go@tempo-team.nl
Referentie:571542
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook