Wij zijn op zoek naar

Flexibel werken als horeca medewerker

Ben jij ook weer helemaal blij dat je in de horeca kan werken? En heb jij eerdere werkervaring als horeca medewerker? Top! Bij Tempo-Team Go kun jij zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je aan de slag gaat als medewerker bediening. Je bent dus eigen baas over je agenda! Zo werk jij alleen de werktijden die jij zelf wil werken. Dit regel jij helemaal zelf en zal ook duidelijk zijn aangegeven! Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 10,45 per uur!
  • Verschillende werkzaamheden
  • Flexibiliteit, jij bepaalt!
  • Mogelijkheid leerzame trainingen te volgen
  • Een wekelijks salaris
  • Een toffe horeca baan met veel afwisseling
Wie ben jij

Jij bent iemand die houd van flexibiliteit en zekerheid. Daarnaast heb je werkervaring als horeca medewerker. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Wat jij gaat doen als horeca medewerker is het serveren van gerechten en drankjes. Dit doe je uiteraard op verschillende locaties. Het is belangrijk dat je met meerdere borden en een dienblad kan lopen. Bij Tempo-Team Go werken we met verschillende klussen. Deze klussen publiceren we in de Tempo-Team NL app. Wanneer jij beschikbaar bent om een klus te werken, meld jij je hiervoor aan. Zo is voor jou geen een dag hetzelfde! Je hebt persoonlijk contact met onze collega die over jouw klus gaat waarvoor jij jezelf hebt aangemeld. Hierdoor kan je altijd bij iemand terecht mocht jij een vraag hebben.

Waar ga je werken

Waar jij gaat werken is verschillend. Dit kies jij zelf door je aan te melden voor het verschillende, flexibele werk. Naast dat jij zelf bepaalt waar jij gaat werken, is het ook geheel aan jou de keus welke werktijden jij werkt. Zie jij een klus voor in de avond? Nice, dan kun jij jezelf hiervoor aanmelden. Liever in de ochtend? Ook geen probleem! Dan meld jij je daarvoor aan. Als horeca medewerker bij Tempo-Team Go is van alles mogelijk.

Hoe werkt Tempo-Team GO:

  • Wij ontvangen jouw aanmelding en bellen je voor een kort intakegesprek. We leggen uit  hoe Tempo-Team Go werkt. En wat voor soort klussen we allemaal voor je hebben!
  • Download alvast de Tempo-Team NL app (App store of Google Play). Via de app regel jij straks alles voor Tempo-Team Go. Handig hé?
Sollicitatie

Denk jij na het lezen van deze vacature, gaaf! Dit wil ik doen! Helemaal super. Solliciteer dan nu direct en wie weet sta jij volgende week te vlammen als horeca medewerker!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Amsterdam-duivendrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Yorinde
Tel: 020-5695656
E-mail: go@tempo-team.nl
Vacature ID:485985898
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook