Wij zijn op zoek naar

Flexibele baan als horeca medewerker

Als horeca medewerker bij Tempo-Team Go kun jij de gezelligheid vinden die jij in het werk zoekt! De werksfeer is informeel, waardoor jij helemaal jezelf kan zijn. Heb jij ervaring met het serveren van gerechten? Kun jij met meerdere borden lopen? En met drankjes op een dienblad? Nice! Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris van € 10, 45 per uur!
  • Mogelijkheid leerzame trainingen te volgen
  • Verschillende werkzaamheden
  • Altijd werken op een andere locatie
  • Flexibiliteit in je werk, jij bepaalt!
  • Jij krijgt elke week je salaris! Lekker!!
Wie ben jij

Als horeca medewerker bent iemand die houd van gezelligheid en het onder de mensen komen. Met een vlotte babbel serveer jij op diverse borden het eten. En op dienbladen de drankjes! Hier heb jij immers ervaring in.

Wat ga je doen

De dagen bij Tempo-Team Go zijn verschillend! Zo ook voor de functie als horeca medewerker. Je hebt veel vrijheid in je werk. Je kiest namelijk zelf wat voor werkzaamheden je gaat vervullen en op welke werktijden. Dit doe je door jezelf aan te melden voor verschillende klussen die wij beschikbaar hebben voor jou. Deze klussen vind je in de Tempo-Team NL app. Zie je een horeca klus staan voor in de ochtend? Middag? Of avond? Nice! Dat betekent dat jij helemaal zelf kan kiezen welke.

Waar ga je werken

Dat is ook verschillend! Doordat jij jezelf aanmeldt voor klus, meld jij je ook aan voor welke locatie jij wilt. Je bent dus helemaal eigen baas over jouw werkplek als horeca medewerker. Bij Tempo-Team Go is van alles mogelijk. Heb jij ervaring met het lopen van een dienblad en meerdere borden? Dat is top!

Hoe nu verder:

  • Wij ontvangen jouw aanmelding en bellen je voor een kort intakegesprek. We bespreken hoe Tempo-Team werkt. En wat voor soort klussen we allemaal voor je hebben!
  • Download alvast de Tempo-Team NL app (App store of Google Play). Via de app regel jij straks alles voor Tempo-Team Go. Handig hé?
Sollicitatie

Ja, ik hoor je al denken! Dit wil ik! Gaaf! Meld je nu aan voor deze vacature en wie weet heb jij volgende week een nieuwe baan in de pocket. Twijfel niet! Deze flexibiliteit is ideaal. En niet veel mensen kunnen dat zeggen, zo een flexibele toffe baan.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Tilburg

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Yorinde
Tel: 020-5695656
E-mail: go@tempo-team.nl
Vacature ID:486322867
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook