Wij zijn op zoek naar

Flexibele baan als horeca medewerker

Werken op verschillende locaties in de horeca. Dat klinkt toch super leuk! Zelf bepalen waar en wanneer je werkt én snel geld verdienen? Dat kan bij Tempo-Team Go. Kom werken als horeca medewerker in de regio van Enschede.

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 11,75 per uur
  • Een leuke flexibele baan als horeca medewerker
  • Werken bij diverse beurzen, events en restaurants
  • Veel ervaring op doen in de horeca!
  • Snel geld verdienen, je krijgt wekelijks betaald
  • Interessante en uitdagende horeca trainingen
Wie ben jij

Jij bent een horeca medewerker die graag flexibel wil werken. Het is belangrijk dat je wel al ervaring hebt opgedaan in de horeca. Met een dienblad vol drankjes lopen, is voor jou geen probleem.

Wat ga je doen

Als horeca medewerker, ben jij een allround medewerker. Jij hebt afwisselende werkzaamheden. Hierdoor blijft jouw baan een leuke baan! De ene keer werk je bij een leuk event. Zorg jij ervoor dat iedereen voorzien is van een lekker hapje. Of sta je achter een bar. Hier tap jij de beste biertjes en schenk je een heerlijk drankje in voor je gasten. Het kan ook zijn dat je in de bediening werkt. Jij serveert de lekkerste hapjes en drankjes. Of werk bij een voetbalwedstrijd in de Grolsche Veste! Sta jij mee te hossen achter de bar als FC Twente scoort? Het kan allemaal via Tempo-Team Go!

Waar ga je werken

Via Tempo-Team Go, werk jij bij tijdelijke klussen als horeca medewerker. Dit kan werk zijn van één dag. Maar het kan ook zijn dat je enkelel dagen, weken bij een bedrijf werkt. De klussen zijn vaak maximaal twee maanden. Dit werk is dus ideaal, als jij flexibel wil werken. En goed om te weten: of je nu parttime werk zoekt, een bijbaan zoekt of wil je af en toe gewoon bijklussen? Het kan allemaal. Via de Tempo-Team NL app meld jij je aan voor het werk wat jou uitkomt. Jij hebt dus zelf de touwtjes in handen. Lekker toch! Tempo-Team Go werkt helemaal via de app. Hierdoor kan jij op ieder moment kijken of er leuk werk is voor je. Super makkelijk.

Hoe nu verder:

  • Wij ontvangen jouw aanmelding en bellen je voor een kennismakingsgesprek. We bespreken hoe Tempo-Team werkt. En wat voor soort klussen we allemaal voor je hebben!
  • Download alvast de Tempo-Team NL app (App store of Google Play). Via de app regel jij straks alles voor Tempo-Team Go.
Sollicitatie

Denk jij na het lezen van deze vacature: Ik ben de horeca medewerker die deze baan wil! Dat is fijn, solliciteer dan snel op deze vacature! Misschien werk jij binnenkort al de Grolsche Veste!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Enschede

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nguyet Vo
Tel: 020 569 56 56
E-mail: go@tempo-team.nl
Referentie:573098
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook