Wij zijn op zoek naar

Fulltime kok Breda

Sta je graag in de keuken en wil je fulltime aan de slag? Stop met zoeken! Jij gaat via JMW aan de slag als zelfstandig werkend kok in de regio Breda. Van een gezellig bedrijfsrestaurant tot een hip hotel. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en voorkeuren. Wij gaan voor jou aan de slag en kijken welke opdrachtgevers bij jou passen. Handig! Meer weten? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Tot € 16,- bruto per uur
  • Meteen een jaarcontract? Dat kan!
  • Diverse keukens waar jij een kijkje mag nemen.
  • Bedrijfsrestaurants, hotels of restaurants.
  • Fulltime!
  • Blijven leren? Gratis cursussen en workshops.
Wie ben jij

Je hebt ervaring als (zelfstandig werkend) kok of een mooi koksdiploma niveau 3 op zak. Verder:

  • woon je in de regio Breda
  • ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij gaat natuurlijk aan de slag in de keuken. Je maakt verschillende gerechten afhankelijk van de keuken waarin je staat. Sta je in een bedrijfsrestaurant? Dan bereidt jij de lunch of maak je hapjes voor een borrel. Dit doe je in grote hoeveelheden. Soepen, veel eieren bakken of een lekkere saté.
Ga je aan de slag in een hotel of bistro? Dan kook jij vaker à la carte. Afhankelijk van het type keuken maak jij veel verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan de Franse keuken.

Waar ga je werken

JMW werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers en er is er altijd wel 1 die bij je past. Ben je inmiddels wel klaar met die tijden in de horeca? Dan ga jij doordeweeks en overdag aan de slag in een van de bedrijfsrestaurants van grote ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo.
Spreken de werktijden in de horeca je juist aan? Dan ga je via JMW aan de slag bij een mooi hotel of een gezellige bistro.

Sollicitatie

Solliciteren kan via de solliciteren button! Reageer nu en sta binnenkort fulltime te knallen in de keuken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Breda

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578247
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook