Wij zijn op zoek naar

Fulltime kok Den-haag

Lekker koken in Den Haag en dat fulltime? Check! Via JMW ga jij aan de slag als zelfstandig werkend kok. De werkplek? Dat gaan we samen uitzoeken. Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en we gaan voor je aan de slag. Doordeweeks in de bedrijfscatering of weekenden in een hotel. Er is altijd een plek die bij je past. Handig!

Wat bieden wij jou
  • € Tot 15,- per uur.
  • Werken wanneer jij beschikbaar bent.
  • Elke week je salaris.
  • Je mag in diverse keukens een kijkje nemen.
  • Bedrijfscatering, hotels of een gezellige bistro.
  • Blijven leren? Gratis cursussen en workshops.
Wie ben jij

Je hebt een koksdiploma niveau 3 of werkervaring in de keuken. Verder:

  • woon je in de regio Den Haag
  • ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij gaat fulltime aan de slag als (zelfstandig werkend) kok in Den Haag. Tof! Afhankelijk van het type keuken waar je staat, maak jij lekkere gerechten. Werk je in de bedrijfscatering? Gezellig! Het tempo ligt wat lager en je kookt in grote hoeveelheden. Eieren bakken, nasi maken of lekkere porties saté.
Sta je in de keuken in een restaurant of hotel? Dan heb je net wat meer uitdaging. Je kookt wat vaker à la carte en je maakt veel verschillende gerechten.

Waar ga je werken

JMW werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers en er is er altijd wel 1 die bij je past. Ben je inmiddels wel klaar met die tijden in de horeca? Dan ga jij doordeweeks en overdag aan de slag in een van de bedrijfsrestaurants van grote ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo.
Spreken de werktijden in de horeca je juist aan? Dan ga je via JMW aan de slag bij een mooi hotel of een gezellige bistro.

Sollicitatie

Kun jij niet wachten om hier aan de slag te gaan? Reageer dan nu en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578261
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook