Wij zijn op zoek naar

Fulltime kok Rotterdam

Wil je fulltime aan de slag in de keuken? Zoek niet verder! Via JMW ga jij aan de slag als zelfstandig werkend kok in Rotterdam. Een hip hotel, mooi restaurant of gezellig bedrijfsrestaurant. We kijken samen met jou naar jouw wensen. Wij gaan meteen voor je aan de slag en kijken welke opdrachtgevers bij jou passen. Handig!

Wat bieden wij jou
  • Tot € 15,- per uur.
  • Diverse keukens waar jij een kijkje mag nemen.
  • Bedrijfsrestaurants, hotels of restaurants.
  • Fulltime!
  • Blijven leren? Gratis cursussen en workshops.
Wie ben jij

Je hebt een koksdiploma niveau 3 of werkervaring in de keuken. Verder:

  • woon je in de regio Rotterdam
  • ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij gaat aan het werk als zelfstandig werkend kok. Sta je in een bedrijfsrestaurant? Dan maak jij lekkere lunches of hapjes voor een borrel. Je kookt voornamelijk in bulk. Je bakt eieren, belegt broodjes of maakt broodjes warm vlees. Ga je aan de slag in een hotel of restaurant? Dan kook je op een wat hoger niveau. Vaker à la carte en verschillende gerechten.

Waar ga je werken

JMW werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers en er is er altijd wel 1 die bij je past. Ben je inmiddels wel klaar met die tijden in de horeca? Dan ga jij doordeweeks en overdag aan de slag in een van de bedrijfsrestaurants van grote ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo.
Spreken de werktijden in de horeca je juist aan? Dan ga je via JMW aan de slag bij een mooi hotel of een gezellige bistro.

Sollicitatie

Zin om als zelfstandig werkend kok aan de slag te gaan? Reageer nu en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 0623766060
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:576418
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook