Wij zijn op zoek naar

Fulltime kok Utrecht

Wil je fulltime aan de slag en sta je graag in de keuken? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Via JMW ga jij aan de slag als fulltime zelfstandig werkend kok in Utrecht. Samen met jou kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wat zijn jouw wensen en voorkeuren? Een gezellig bedrijfsrestaurant of een tof hotel. Wij gaan voor jou aan de slag en kijken welke opdrachtgevers bij jou passen. Handig!

Wat bieden wij jou
  • Tot € 16,- per uur.
  • Diverse keukens waar jij een kijkje mag nemen.
  • Bedrijfsrestaurants, hotels of restaurants.
  • Fulltime!
  • Blijven leren? Gratis cursussen en workshops.
Wie ben jij

Je hebt ervaring als (zelfstandig werkend) kok of een mooi koksdiploma niveau 3 op zak. Verder:

  • woon je in de regio Utrecht
  • ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij gaat fulltime aan de slag als zelfstandig werkend kok. Afhankelijk van de keuken waarin je staat, maak je verschillende gerechten. Werk je in de bedrijfscatering? Dan maak jij lunches of hapje voor een bedrijfsborrel. Je kookt in grotere hoeveelheden. Je bakt eieren, je maakt soepen of een porties saté. Werk je liever in een restaurant of hotel? Je kookt dan vaker à la carte. Afhankelijk van het soort keuken, maak jij diverse gerechten. Wat dacht je van de Franse of Zuid-Amerikaanse keuken?

Waar ga je werken

JMW werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers en er is er altijd wel 1 die bij je past. Ben je inmiddels wel klaar met die tijden in de horeca? Dan ga jij doordeweeks en overdag aan de slag in een van de bedrijfsrestaurants van grote ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo.
Spreken de werktijden in de horeca je juist aan? Dan ga je via JMW aan de slag bij een mooi hotel of een gezellige bistro.

Sollicitatie

Klinkt goed toch? Solliciteer meteen en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578254
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook