Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker Defensie

Mensen blij maken, en niet zomaar mensen. Jij komt namelijk te werken op de kazerne van Defensie in Stroe! Als horeca medewerker zorg jij voor de perfecte service!

Wat bieden wij jou
  • €14,00 per uur, Ka-Ching!
  • Afwisseling in je werk.
  • Werken bij Defensie, tof!
  • Dé leukste collega’s. Hallo Werkplezier!
  • Elke week jouw salaris op je rekening.
Wie ben jij

Jij staat klaar voor je gasten! Als horeca medewerker ben jij gastvrij. Ook handig als:

  • Jij de avonden beschikbaar bent
  • Jij vervoer hebt om op de kazerne te komen
  • Jij een VOG kan aanvragen
Wat ga je doen

Stralen! Want als horeca medewerker bij Defensie heb jij echt een toffe baan. Hier zorg jij samen met jouw collega’s dat alle feesten en partijen ook echt een feestje worden! Drankjes, hapjes en gezelligheid! Jij regelt het! Daarnaast zijn er ook mooie diners waar genoten wordt van heerlijke maaltijden. Jij zorgt dat iedereen een bordje voorgeschoteld krijgt. Natuurlijk nog een lekker glaasje wijn bijschenken en de gasten kunnen genieten! En niet zomaar gasten.Jij werkt natuurlijk wel op een kazerne voor Defensie ;-) Een fijne werksfeer met leuke collega’s!

Waar ga je werken

Jij komt te werken als horeca medewerker bij Paresto. Super! Paresto is de cateraar van Defensie. Tof! Afwisselende werkzaamheden op een bijzonder werkplek. Jij kan hier bij zijn!

Sollicitatie

1,2,3, MARS! Welkom bij de club! Solliciteer en jij kan zo snel mogelijk aan de slag als horeca medewerker. Toch nog vragen? No problemo! Bel, mail of stuur mij een whatsapp en ik spreek jou snel topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Stroe

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:579025
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook