Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker FC Twente

Eindelijk weer toeschouwers bij voetbalwedstrijden. Ben jij dol op eten, drinken en voetbal ? Dan hebben wij een leuke baan voor je. Horecamedewerker bij FC Twente! Jij wordt het vaste gezicht voor de gasten van FC Twente. Leuk! Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 10,48 per uur
  • Elke week je salaris. Lekker!
  • Leuke en gezellige collega's
  • Toffe horeca trainingen via JMW
  • Een fantastische werkplek!
Wie ben jij

Gastvrijheid zit in jouw DNA! Met plezier zorg jij ervoor dat jouw gasten een fijne beleving hebben.
Heb je al ervaring ? Super! Heb je het niet maar wil je heel graag bij FC Twente aan de slag ? Dan leren wij je het graag. Verder :

  • Ben je zo goed als alle thuiswedstrijden beschikbaar
  • Ben je minimaal 18 jaar
  • Sta jij graag te stralen  achter de bar
Wat ga je doen

Als horeca medewerker ontvang jij met een grote glimlach jouw gasten. Jouw doel is om de toeschouwers een geweldige ervaring mee te geven. De wedstrijdspanning is te voelen maar jij blijft rustig. De werkzaamheden zijn divers. Je serveert mooie gerechten met bijpassende wijnen. Of je staat achter de bar het perfecte biertje te tappen. Een buffet ? Ook daar draai jij je hand niet voor om. Je legt de gasten uit wat er op het buffet ligt. Je houdt de tafels opgeruimd en netjes. Tussendoor maak jij een praatje met de gasten. Wordt het winnen of verliezen ? Spannend! Het resultaat van de wedstrijd heb jij niet in de hand. Je hebt wel in de hand of er lekker gegeten en gedronken wordt . En of de mensen het naar hun zin hebben. Dit doe je niet alleen maar samen met gezellige collega`s.

Waar ga je werken

Jij gaat werken bij FC Twente. In het stadion De Grolsch Veste. Het stadion heeft verschillende counters en restaurants. Per wedstrijd kunnen 24200 toeschouwers komen genieten van de wedsrtrijd. Saai wordt het zeker niet.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

0 - 8 uur Enschede

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail:
Vacature ID:485309790
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook