Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker

Een bijbaan als horeca medewerker waar je zelf je planning kan bepalen. Waar je altijd samenwerkt met gezellige collega's. En waar je op de tofste locaties terecht komt. Klinkt dat ideaal? Zeg hallo tegen JMW Breda!

Wat ga je doen?
Als horeca medewerker bij JMW Breda heb je een zeer afwisselende bijbaan! Biertjes tappen achter de bar, diners uitserveren op een evenement of drankjes en hapjes uitlopen. Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar jij staat er! En wie jouw gasten zijn? Pretparkbezoekers, militairen, zakenlui. Je komt van alles tegen. Dus dat betekent voor elke type gast een andere beleving. Want met de één klets je gezellig over het weer. En met de ander blijf je formeel. Als horeca medewerker zie je ontzettend veel lekker eten en drinken. Uiteraard mag je zelf achter de schermen ook wel eens proeven. Want het is niet alleen een feestje voor je gasten, maar ook voor jou!

Wat je van ons krijgt:
Naast dat elke werkdag bij JMW een feestje is, krijg je ook het volgende van ons:

  • Een bruto uurloon van €10,45. (vanaf 21 jaar)
  • Enthousiaste collega’s en leuke borrels
  • Megaveel horeca ervaring op verschillende locaties
  • Gave en uitdagende trainingsmogelijkheden bij JMW
  • Elke week cashen!

Jij bent:
Als horeca medewerker vragen we dit van jou:

  • Je bent minimaal 18 jaar.
  • Je tovert een glimlach op het gezicht van je gasten.
  • Je vindt het geen probleem om te reizen naar verschillende locaties.

Jouw werkomgeving
Je komt op heel veel locaties te staan. Flexibel zijn is dus wel belangrijk als horeca medewerker. Maar dat betekent ook dat we rekening houden met jouw flexibiliteit. De ene week volledig beschikbaar en een andere week helemaal niet? Dat is prima! Want we plannen je alleen in wanneer je kan werken. Vind je het interessant op een zakelijke locatie? Dan proberen we je daar vaak in te plannen. Werk je liever tussen de vakantiegangers op CenterParcs? Of misschien krijg je juist super veel energie van volle dienbladen uitlopen voor terrasgangers. We bespreken het graag met jou!

Ready to rumble?
We zijn er ook klaar voor! Solliciteer nu! Wil je meer weten? Bel of app met Nadine via 06 12 05 83 37.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Breda

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nadine Gobin
Tel: 0612058337
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:414003376
Ik ben geïnteresseerd

Anderen bekeken ook