Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker De Hoge Veluwe

Als je op de Veluwe woont, is de kans groot dat je al eens een dag doorgebracht hebt in het prachtige Stichting Nationale Park de Hoge Veluwe! In het begin van de 20e eeuw aangelegd als privéjachtterrein, maar nu een toeristische trekpleister. Op het park bevindt zich ook het Kröller Müller museum! Met werken van o.a. Pablo Picasso en Vincent van Gogh en één van de grootste beeldenparken van Europa. Al met al goed voor ruim een half miljoen bezoekers per jaar! In het Park Paviljoen kunnen de bezoekers terecht voor een heerlijke lunch of diner. Hier ga jij aan de slag!

Wat bieden wij jou
  • € 10,48 per uur!
  • Elke week je salaris. Lekker!
  • Een prachtige werkplek!
  • Gratis trainingen van JMW, speciaal voor jou.
  • Behulpzame en gezellige collega's
  • 8 tot 32 uur per week. Wat jij wil!
Wie ben jij

Je bent een gastvrije horeca medewerker en je vindt het leuk om mensen blij te maken. Verder:

  • Woon je in de regio Otterlo / Ede / Arnhem / Apeldoorn.
  • Heb je er zin in!
Wat ga je doen

Werken in het Park Paviljoen, dat is kilometers maken! Dit doe je tussen 09:00-21:30 in wisselende diensten. Natuurlijk ook in de weekenden en op feestdagen. Omdat het park zoveel moois biedt, blijft er bij mooi weer geen plekje onbezet. Aan jou om razendsnel de gasten te herkennen die net vertrekken, zodat je het tafeltje meteen klaar hebt staan voor de volgende gasten. Die verder nooit lang op zich laten wachten. Zet je stappenteller maar vast aan! Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt. Je bent één met jouw collega’s in de keuken. Zodra jij een bestelling hebt ingevoerd, gaan zij voor je aan de slag. Al snel kan je de bestelling ophalen! Ondertussen staat de volgende bestelling voor je klaar en zo ben je de hele dag druk bezig. Soms is er ook een zakelijke bijeenkomst. Jij bent die vriendelijke gastheer/-vrouw bent die ervoor zorgt dat het buffet precies op tijd klaar staat.

Waar ga je werken

Stichting Nationale Park de Hoge Veluwe: In het begin van de 20e eeuw aangelegd als privé jachtterrein, maar nu een toeristische trekpleister. Op het park bevindt zich ook het Kröller Müller museum, met werken van o.a. Pablo Picasso en Vincent van Gogh en één van de grootste beeldenparken van Europa. Al met al goed voor ruim een half miljoen bezoekers per jaar!

Sollicitatie

Dit klinkt toch super leuk? Solliciteer nu en je hebt over 2 weken je eerste salaris binnen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Hoenderloo gem. ede

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail:
Vacature ID:495016350
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook