Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker Defensie

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er aan toe gaat op een échte militaire kazerne? Zoek niet verder! Als horeca medewerker kan je aan de slag tijdens unieke evenementen van Defensie, zodat je de militairen van een lekker hapje en drankje kan voorzien!

Wat bieden wij jou
  • € 13,10 per uur! Lekker!
  • Unieke werkplek!
  • Werken tijdens een uniek evenement van Defensie!
  • Gezellig en behulpzaaam team!
  • Leuke en gratis trainingen via JMW!
Wie ben jij

Als horeca medewerker staan gastvrij en behulpzaam zijn voorop! Verder:

  • Woon je in Arnhem of omgeving
  • Kan je een VOG aanvragen
  • Kan je in een team samenwerken
Wat ga je doen

Op 7 juli vindt er een gezellige reünie plaats op de Oranjekazerne in Schaarsbergen! (oud) Militairen borrelen en eten met elkaar tijdens dit unieke evenement van Defensie.

Als horeca medewerker ga je er tijdens dit evenement voor zorgen dat het de aanwezigen aan niks ontbreekt op het gebied van eten en drinken! Samen met je collega's ga je het buffet voorbereiden, uitserveren en bijvullen. Daarnaast zorg je ervoor dat er een lekker drankje wordt ingeschonken voor de dorstige aanwezigen.

Waar ga je werken

Je gaat werken op een échte militaire kazerne: De Oranjekazerne in Schaarsbergen. Zo kan je letterlijk een kijkje nemen in de keuken van Defensie! Je werkt van 14:00 tot 20:00. Lekker een paar uur knallen dus!

Paresto is de cateraar. Ze verzorgen de maaltijden voor militairen op tientallen locaties in Nederland en dit soort toffe evenementen. Mocht dit evenement je bevallen, dan kan Paresto bij andere evenementen ook nog wel hulp gebruiken als horeca medewerker!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al werken op een militaire kazerne? Natuurlijk! Solliciteer direct, dan spreken we elkaar snel om af te spreken wanneer je kunt beginnen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

0 - 8 uur Arnhem

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Chris van Etten
Tel: 06-22082254
E-mail: chris.van.etten@tempo-team.nl
Vacature ID:512244659
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook