Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker Keukenhof

Wow! Altijd al op het fleurigste evenement van Nederland willen werken? Deze te gekke mogelijkheid willen wij je niet ontnemen! Ga aan de slag als horeca medewerker op het prachtige evenement Keukenhof!

Wat bieden wij jou
  • €12,72 per uur, ka-ching!!
  • Gratis eten en drinken op locatie! Jummie!
  • Reiskosten vergoeding én gratis parkeren!
  • Dé leukste collega's voor een portie werkplezier!
  • Maak gebruik van de gratis shuttle bus!
Wie ben jij

Als horeca medewerker ben jij iemand die er niet van houdt om met de handen in de zakken te staan. Sterker nog, jij houdt ervan om de bloemetjes buiten te zetten ;-) Verder is het belangrijk dat:

  • Jij beschikbaar bent in de periode van 23 maart t/m 14 mei
  • Jij flexibel inzetbaar bent tussen 7:00 uur en 20:00 uur
Wat ga je doen

In het park zijn er verschillende toffe horeca locaties waar bezoekers kunnen genieten van koffie tot een borrel! Met een lach op jouw gezicht zorg jij als horeca medewerker dat hun dag nog kleurrijker wordt!

Jij wordt op meerdere plekken in het park ingezet. Top, afwisseling! Jij gaat bezighouden met de verkoop van heerlijke drankjes en hapjes. Deze producten ga jezelf bereiden, hoe leuk! Voor een wafel, een kopje koffie of een broodje kroket draai jij je hand niet om! Tevens ben je in jouw shop verantwoordelijk voor het op peil houden van de voorraad. Veel afwisseling dus als horeca medewerker.

Waar ga je werken

Bloemenpark Keukenhof in Lisse is dé plek om de lente in Nederland te vieren. Meer dan 7 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen geven je het ultieme lente gevoel. Een fantastisch mooie ervaring om daar als horeca medewerker aan de slag te gaan!

Sollicitatie

Ben jij klaar om deze unieke kans als horeca medewerker bij Keukenhof aan te plukken? Solliciteer dan direct online!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Lisse

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:574571
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook