Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker NH-hotels

Glitter en glamour! Altijd al voor een mooie high-end hotelketen willen werken? Dan is nu je kans. Werken in sfeervolle hotels met een grote diversiteit aan gasten en werkzaamheden. Ga aan de slag als horeca medewerker voor de NH-hotels in Amsterdam.

Wat bieden wij jou
 • € 10,48 per uur
 • Flexibel, werken wanneer het jou uitkomt
 • Super gezellige collega`s
 • Eindeloze doorgroei mogelijkheden
 • Werken in de mooiste hotels van Amsterdam
 • Reiskosten vanaf 10 kilometer
Wie ben jij

Gastvrijheid zit in jouw DNA. Jij wordt blij van service verlenen aan jouw gasten. Heb je al ervaring in de horeca? Top! Heb je dat nog niet maar wil je graag aan de slag? Dan leren wij jou het mooie hospitality vak met veel plezier. Verder:

 • Ben je woonachtig in Amsterdam
 • Ben je lekker flexibel
 • Ben gastvrij
Wat ga je doen

Als horeca medewerker in een van de NH hotels is het altijd een feestje om te werken.
Er zijn verschillende diensten.
Ontbijtdienst:
Je komt binnen en start met het drinken van een kopje koffie. Tegelijkertijd bekijken jullie de ontbijt reserveringen.Het wordt weer lekker druk! Je ontvangt de gasten bij binnenkomst. Tijdens het ontbijt houd je het buffet in de gaten. Is er nog genoeg van alles? De gebruikte tafeltjes ruim je af en dekt ze weer op voor de volgende gasten.

Avonddienst:
Bij aanvang van je dienst is het eerst tijd voor een kop koffie. Samen met het team van die dag en de F&B manager bespreken jullie de werkzaamheden van die dag. Met je collega`s maken jullie het restaurant en de bar klaar voor de avond. Wanneer dat klaar staat eet je gezellig samen met collega`s. Dinertijd, de eerste gasten komen binnen. Je verwelkomt ze en wijst de gasten een mooi tafeltje toe. Je legt de menukaar uit, serveert het eerste drankje. De gasten ervaren een onvergetelijke avond door jouw energie en inspanningen.
Na het diner ruimen jullie af en maken jullie het resaturant klaar voor de volgende dag. Oei, drukte bij room service? Je springt bij en helpt je collega. Wanneer alle glazen gepoleerd zijn en de laatste ronde door het hotel is gelopen genieten jullie van het sluitdrankje. Lekker met elkaar even ontspannen en gezellig nakletsen.

Waar ga je werken

Als horeca medewerker voor NH-hotels zijn er diverse hotels waar je kan gaan werken.
NHow hotel, Krasnapolsky,Barbizon Palace, NH Schiphol hotel, City Centre hotel. De keuze is reuze. Al deze hotels zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Werktijden:

 • Ontbijt 7.00-14.00 uur
 • Diner 15.00 - 00.00 uur
 • Room Servive 15.00-22.00 uur
Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:490961105
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook