Wij zijn op zoek naar

Horeca medewerker Walibi

Gaan als een achtbaan! Start als horeca medewerker bij Walibi Holland en jij hebt elke werkdag een dagje uit! #Werkplezier! En verdien ook nog eens €11,75 per uur!

Wat bieden wij jou
  • Money? €11,75 per uur
  • Locatie? Super tof! In een pretpark!
  • Trainingen? Yes, gratis via JMW!
  • Collega’s? Dé leukste en gezelligste!
  • Salaris? Elke week op jouw rekening!
Wie ben jij

Jij bent als horeca medewerker net zo enthousiast als de achtbaan die 5 keer over de kop gaat! Verder is het handig dat:

  • Jij makkelijk op de locatie kan komen
  • Jij gastvrij bent ingesteld, hallo sfeermaker!
  • Jij beschikbaar bent in de weekenden
Wat ga je doen

Hou jij wel van een feestje? Top! Want als horeca medewerker ga jij shinen op feesten en partijen! Want hier worden de tofste feestjes gegeven! Een bruiloft tot bedrijfsuitjes, jij regelt het als horeca medewerker! Aan afwisseling kom jij niet te kort. Want daarnaast sta jij de ene dag bij een buffet en de andere dag serveer jij een 3 gangen diner! Jij bent de horeca medewerker die hier blij van wordt. Samen met een gezellig en hecht team zorgen jullie dat de gasten niks te kort komen. Fijn!

Waar ga je werken

Walibi Holland! En daar zoeken ze toffe horeca medewerkers. Jij kent het natuurlijk als dé attractiepark waar iedereen welkom is! Een dag vol plezier, gelach en lekker eten! Jij komt te werken op een unieke werkomgeving waar een gezellige sfeer is! Werkplezier staat hier op 1!

Sollicitatie

Al 3 keer over de kop geweest van enthousiasme? Snap ik! Als er nog vragen zijn kan je mij bellen, mailen of appen! Zo niet? Druk op de sollicitatieknop en ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op! Spreek je snel topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Biddinghuizen

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581862
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook