Volg onze horeca trainingen!

Wanneer je werkt in de horeca, werk je in één van de allerleukste branches van de hele wereld. Je bent het visitekaartje van je opdrachtgever en de ultieme gastheer of gastvrouw. Bij JMW staan we voor kwaliteit en excellente gastbeleving. We vinden het dan ook heel belangrijk dat je met de juiste kennis aan de start van je job verschijnt. En hoe krijg je de juiste kennis? Juist! Door trainingen te volgen. Daarom bieden we verschillende horeca trainingsprogramma’s aan. Zo garanderen we de kwaliteit naar onze opdrachtgevers en helpen we jou bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. Een win-win situatie dus!

Horeca training GOED: beginnen bij het begin
Wil je werken voor JMW? Dan volg je altijd eerst de basistraining voor werken in de horeca. Tijdens deze twee uur durende training leer je de belangrijkste horecavaardigheden. Je leert bijvoorbeeld lopen met een plateau (dienblad), debrasseren (het afruimen van een tafel) en het indekken van een couvert (tafelpresentatie). Daarnaast kom je alles te weten over de spelregels en de wensen van zowel JMW als onze opdrachtgevers. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt. Deze basistrainingen worden gegeven op één van onze locaties bij jou in de buurt. Zo kun je direct kennismaken met je collega’s bij JMW. Wel zo handig!

Horeca training BETER: vergroot je kennis en gastvrijheid
Heb je de basis skills onder de knie? Top! Wanneer je drie maanden via JMW werkt, bieden we je de gevorderde horeca training aan. Deze vindt plaats in de opleidingskeuken op onze vestiging in Den Haag. Hier leer je bijvoorbeeld het perfecte biertje te tappen en geven we je tips en tricks om het werk achter een bar te professionaliseren. Verder vertellen we je alles over het opbouwen van buffetten en het nóg professioneler indekken van een tafel. Tot slot discussiëren we over één van de belangrijkste thema’s binnen de horeca, namelijk gastvrijheid. We gaan dieper in op de psychologie van de bediening. Hoe ga je met je gasten om? En waarom doe je wat je doet?

Horeca training BEST: masterclass naar jouw behoeften
Krijg jij energie van werken in de horeca en wil je graag nóg meer kennis opdoen over deze mooie branche? Dan bieden we je de mogelijkheid een masterclass te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld je koffie skills ontwikkelen tijdens een barista training aan de Koffieschool in Utrecht. Maak je graag iedereen blij met een heerlijke cocktail? Volg dan een cocktail workshop! Of heb je een echte passie ontwikkeld voor wijn en adviseer je je gasten graag over de beste wijnen? Dan is onze wijnopleiding écht iets voor jou!

Ben jij onze nieuwste horeca kracht?
Ben je een geboren gastheer of gastvrouw? Word je vrolijk van blije gasten? Kom dan werken in de horeca! Wij helpen je aan alle kennis die je nodig hebt. Dus, waar wacht je nog op? Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de voor jou dichtsbijzijnde vestiging.

Meer weten over onze trainingen?

Lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen en één van onze gratis trainingen te volgen? Leuk! Neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging!