Wij zijn op zoek naar

Horecamedewerker Maastricht

Hoi, Ben jij de horecamedewerker die we zoeken ? Je voelt je fijn wanneer jij met en voor mensen kan werken. Als je dan ook nog met eten en drinken bezig mag zijn is jouw dag geslaagd. Ga aan de slag als horecamedewerker in Maastricht. Niet op 1 locatie , maar op verschillende locaties. Lekker afwisselend Hoe tof is dat ? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 10, 48 per uur
  • Flexibel, werken wanneer het jou uitkomt.
  • Toffe gratis horeca trainingen via JMW
  • Elke week geld op je rekening, lekker !
  • Gezellige collega`s
Wie ben jij

Je bent gastvrij en flexibel. Jij vindt het fijn om mensen in de watten te leggen. Heb je horecaervaring ? Dat is fijn. Heb je het niet ? Dan leren wij het je graag.

Wat ga je doen

Als horecamedewerker in Maastricht werk je op verschillende locaties . Daardoor zijn ook de werkzaamheden elke dag anders. Het kan zijn dat je met flair een luxe diner serveert. Of je staat met een grote glimlach achter de bar . Daar tap je het perfecte biertje. Wat je ook doet, waar je ook werkt, Je doet dit samen met je collega`s. Samen hard werken en samen plezier maken.

Waar ga je werken

Als horecamedewerker ga je werken op leuke locaties in Maastricht. Verschillende locaties met verschillende gasten. Iedereen kent de Limburgse gezelligheid. Dus waar je ook werkt, leuk wordt het zeker.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Maastricht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Olav Derks
Tel: 06-12166843
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:482749824
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook