Wij zijn op zoek naar

Hulpkok

Hoi topper! Wil jij lekker achter de schermen aan de slag? Groenten snijden, koken en een mooi product neerzetten? Stop dan met zoeken! Wij hebben een leuke uitdaging voor je. Jij gaat via JMW aan de slag als hulpkok. Bedrijfsrestaurants, hotels of een lokale bistro? Geef aan ons je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Tot € 13,00 per uur verdienen!
  • Elke week je salaris op je rekening, top!
  • Toffe locaties die passen bij jouw wensen
  • Dé leukste collega's! #Werkplezier
  • Mooie trainingen en opleidingen speciaal voor jou
Wie ben jij

Jij weet wel wat je moet doen in de keuken! Als hulpkok sta jij samen met je collega's klaar om heerlijke maaltijden te maken. Verder:

  • Woon jij in de omgeving van Utrecht
  • Kan jij een VOG aanvragen
Wat ga je doen

Jij gaat via JMW aan de slag als hulpkok. Tof! De keuken is jouw domein. Samen met de zelfstandig werkend kok of de chef ben jij verantwoordelijk voor het neerzetten van mooie en smakelijke gerechten. Je snijdt groenten en fruit, maakt basisgerechten en soepen.

Heb je al ervaring als kok of in de keuken? Welkom bij de club! Koken in het bedrijfsrestaurant van Defensie of toch liever een gezellige bistro? We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen.

Nog geen ervaring in de keuken? Onze leermeester (en chef) Rob staat voor je klaar om het je te leren in onze eigen opleidingskeuken. Snijtechnieken, borden opmaken en een stukje theorie. We leren het je allemaal zodat je binnen 1 week al aan de slag kan. Vet!

Waar ga je werken

We hebben talloze mogelijkheden! Jij gaat als hulpkok aan de slag in de regio Utrecht. Bedrijfsrestaurants van hippe en grote cateraars tot hotels en kleinere restaurants.

Sollicitatie

Dit klinkt toch als jouw nieuwe baan? Solliciteer direct en de baan is van jou!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582804
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook