Wij zijn op zoek naar

Hulpkok Keukenhof

Dit jaar sta jij als een van de eerste weer op een evenement! En wel het kleurrijkste evenement van Nederland! In maart opent de Keukenhof haar deuren. Een unieke kans om weer te doen waar jij goed in bent: het assisteren en ondersteunen van de koks. En bevalt dit je goed? Dan kun je na de keukenhof lekker aan de slag blijven bij JMW op nog meer unieke locaties!

Wat bieden wij jou
  • € 11,50 tot € 15,- per uur. Wow!
  • 2 maanden knallen!
  • Fantastische werkplek.
  • Elke dag een gratis lunch.
  • Gratis pendelbus.
Wie ben jij

Jij bent een keukenassistent die flexibel inzetbaar is en enige ervaring in de catering of keuken heeft. Die het niet erg vindt om tussen 7:00 en 20:30 shift op te pakken en ben jij verder;

  • Hele periode beschikbaar tussen april en eind mei;
  • Heb je verstand van HACCP of bereid om dit te halen;
  • Ben jij af en toe ook in de weekenden beschikbaar.
Wat ga je doen

Vanaf 23 maart ga jij aan de slag bij Keukenhof in Lisse! Als hulpkok zorg jij ervoor dat iedere bezoeker kan genieten van een heerlijk gerecht waarin jij hebt bijgedragen. In één van de zes paviljoens zul jij ondersteunen met het verrichten van lichte keukenwerkzaamheden. Je belegt heerlijke broodjes en perst vers fruit. Ook snijdt je producten en zorg je voor lekkere koffie. Daarnaast zorg je ervoor dat de buffetten of uitgifte stands goed worden aangevuld. Je helpt met het opruimen en schoonmaken van je werkplek.

Waar ga je werken

De Keukenhof trekt jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. Mensen van over de hele wereld komen de prachtige bloemen aanschouwen en genieten van een dagje uit. Een mooie ervaring om daar als keukenassistent aan mee te werken.

Sollicitatie

Zin om aan de slag te gaan? Reageer nu en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Lisse

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Olav Derks
Tel: 06-12166843
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:571238
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook