Wij zijn op zoek naar

Kok werken en leren

Altijd al gedroomd van werken in een grote keuken, maar is die opleiding er nooit van gekomen? Van je hobby je werk maken… Wow! Het kan via JMW!

Wat bieden wij jou
  • Uurloon van € 11,50
  • Wekelijks je salaris!
  • Baan garantie!
  • Goede werksfeer op unieke werklocaties!
  • Gratis training tot hulpkok. Wow!
Wie ben jij

Jij hebt super veel interesse in koken en eten. Diploma’s of ervaring heb je niet nodig. Wij gaan je namelijk alle skills leren in onze toffe opleidingskeuken! Wat je wel nodig hebt? Lekker veel motivatie!

Wat ga je doen

Werken én leren via JMW! Wat houdt het precies in? Je start als keukenhulp. In onze opleidingskeuken volg je een driedaagse opleiding. Onze Chef-kok en leraar Rob leert jou alles over de belangrijkste keukenvaardigheden. Denk aan snij- en kooktechnieken. Regels rondom voedselveiligheid. Ook leer je hoe je gerechten op een bord of buffet kan presenteren. Het oog wil ook wat!

Die driedaagse training? Die betalen wij voor je. Wanneer je de training succesvol hebt doorlopen regelen wij ook dat je aan het werk kan. Voor in ieder geval zes maanden, 30 uur per week. Ga je dan nog steeds helemaal lekker? Dan is er uiteraard mogelijkheid om bij ons of bij een van onze opdrachtgevers te blijven werken. Gaaf!

Voordat je aan de slag gaat heb je nog wel echte kokskleding nodig natuurlijk. Die regel je ook handig via JMW, mét korting uiteraard. Opleiding? Check! Kleding? Check! Jij bent er klaar voor

  • baangarantie
  • 30 uur in de week
  • het hele jaar door instromen
Waar ga je werken

Via JMW ga je aan de slag op diverse toffe locaties in (de regio) Den Haag. Je maakt bijvoorbeeld lekkere lunches klaar in een bedrijfsrestaurant. Of helpt bij het klaarmaken van een overheerlijk diner in een hotel of tijdens een event.

Onze opdrachtgevers nemen op de werkvloer graag de tijd om je te leren kennen. Je krijgt de tijd om alle werkzaamheden onder de knie te krijgen. Zo blijf jij jezelf ook op de werkvloer verder ontwikkelen. Niks staat je in de weg om een echte keuken professional te worden!

Sollicitatie

Ben jij er klaar voor? Mooi! Solliciteer direct. Dan spreken we elkaar binnenkort!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Olav Derks
Tel: 0612166843
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:491062377
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook