Wij zijn op zoek naar

Medewerker bediening

Zoek jij een leuke baan als medewerker bediening ? Wij hebben leuke locaties in Amsterdam. Maar ook de Keukenhof kan leuke medewerkers bediening gebruiken. Lekker flexibel aan het werk. Jij geeft je beschikbaarheid aan, en wij zoeken de leuke job erbij . Dit klinkt fijn toch? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 11,75 per uur
  • Flexibel in uren en dagen
  • Gezellige collega`s
  • Afwisseling in werkzaamheden
  • Verschillende leuke locaties
  • Leuke gratis ( horeca) trainingen
Wie ben jij

Als medewerker bediening word jij blij van de gezelligheid in de horeca. Je bent gastvrij en vindt het leuk om je gasten een fijne beleving te geven. Heb je al ervaring? Top, zo niet, wij leren het je graag. Verder :

  • Woonachtig in Amsterdam
  • Flexibel
  • Gastvrij
Wat ga je doen

Als jij ons horeca team komt versterken kom jij op verschillende toffe locaties werken.
Als allround medewerker bediening ben jij van alle markten thuis. Van evenementen tot bar werkzaamheden, jij gaat het meemaken! Jij straalt tijdens het serveren van een mooi gangen diner. En de volgende dag tap jij heerlijke biertjes in de VIP lounge. Hier word jij blij van als allround horecamedewerker! Want als jouw gasten blij zijn ben jij dat ook. Samen met jou gezellige collega's zorgen jullie voor een portie werkplezier samen!

Waar ga je werken

Als medewerker bediening kom je te werken in de leukste horecapool van Nederland! Bij JMW, onderdeel van Tempo Team. Leuke collega's met een portie werkplezier. Het leuke is dat jij op verschillende locaties mag werken. Maar alles is met ons te bespreken ;-)

Zoals ik al zei: Alles! Want jij kan werken het kleurrijkste evenement van Nederland! Kom van 23 maart tot 14 mei werken bij de Keukenhof! Hier is het elke dag lente en sta jij te stralen in de verschillende horeca gelegenheden. Vervoer wordt voor je geregeld, hoe top?!

Sollicitatie

Solliciteren moeilijk? Welnee. Druk op de solliciteren knop en ga ervoor! Ik neem binnen 24 uur contact met je op om de vacature en jouw wensen te bespreken. Heb je nog vragen? Stuur me een appje of bel me. Ik help je graag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:577620
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook