Wij zijn op zoek naar

Medewerker bediening horeca

Hey jij! Lijkt het jou leuk om op verschillende locaties te werken in de horeca? Dan is dit iets voor jou! Je werkt zowel bij een van de grootste evenementenhal van Europa, Easyfairs. Maar ook ga je aan het werk bij het gezelligste stadion van Nederland, namelijk de Grolsch Veste van FC Twente! Op deze toffe locaties verzorg jij de horecataken voor jouw gasten en supporters, gaaf toch? Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 10, 48. CA$HEN!
  • De gezelligste collega's
  • Toffe locaties!
  • Elke week salaris. Lekker!
  • Horeca trainingen, tof!
Wie ben jij

Jij vindt het niet erg om even te reizen voor je werk. Heb je al horeca ervaring? Zo ja, tof! Zo niet, ook niet erg. Alles kan je leren! Het belangrijkste is dat jij er zin in hebt. Verder:

  • Kom je gemakkelijk in Hardenberg of Enschede
  • Ben je minimaal 18 jaar
Wat ga je doen

Als jij ons horeca team komt versterken kan jij kiezen om bij twee toffe locaties te komen werken. Bij Easyfairs in Hardenberg of de Grolsch Veste van FC Twente. Je kan er zelfs voor kiezen om dit te combineren, nice toch? Je gaat bij alle twee de locaties de horeca taken op je nemen, maar toch zijn ze beide erg verschillend.

Bij Easyfairs ga je lekker werken in een grote eventhal. Ze organiseren hier veel verschillende soorten events zoals leuke feesten of gave beurzen, tof! Je zorgt hier voor lekkere biertjes, een chic diner of sta je te shinen in de eventhal. Het is super afwisselend!

Bij FC Twente moedig jij de spelers aan achter jouw bar of kiosk! Je staat bij de thuiswedstrijden lekker te werken bij een bar, kiosk of lounge. Lekker flexibel is het bij FC Twente zeker! Soms sta je het lekkerste bier van Nederland te tappen en de andere keer verzorg jij een mooi diner, gaaf!

Waar ga je werken

Zoals je waarschijnlijk al een beetje hebt begrepen kan je bij twee toffe locaties aan de slag. Bij FC Twente of bij Easyfairs in Hardenberg. Twee verschillende locaties met ieders hun eigen voordelen. Het gezelligste stadion van Nederland of een van de grootste eventhallen van Nederland, jij mag kiezen! Wat wil je nog meer?

Sollicitatie

Zie jij het al voor je om bij deze toffe locaties te gaan werken? Reageer dan meteen en je staat volgende week al te shinen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Almelo

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail:
Vacature ID:515791720
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook