Wij zijn op zoek naar

Medewerker bedrijfscatering

Elke ochtend beginnen met de geur van vers brood en koffie. Klinkt goed toch? Ohja, je verdient ook nog eens €11,83 per uur. Woeehoee! Lees snel verder en start zo snel mogelijk als medewerker bedrijfscatering.

Wat bieden wij jou
  • €11,83 per uur, alle leeftijden!
  • Gratis trainingen en workshops via JMW!
  • Elke dag in de geur van versgebakken brood
  • Portie werkplezier met de leukste collega’s!
  • Afwisselende werkzaamheden
Wie ben jij

Als medewerker bedrijfscatering ben jij gastvrij. Een glimlach doet al wonderen! Verder:

  • Woon jij in de omgeving van Zwolle
  • Kan jij een VOG aanvragen
  • Ben jij een teamplayer
Wat ga je doen

Goedemorgen! De medewerker bedrijfscatering start natuurlijk eerst even met een kopje koffie of thee ;-) Even gezellig bijkletsen en dan de mouwen opstropen. Samen de keuken in om weer zo’n heerlijke lunch voor te bereiden. Verse broodjes, gezonde salades, heerlijke soepen en al dat ander lekkers wordt door jullie gemaakt. Klaar? Even snelle check of de koelkasten zijn aangevuld en of de koffiemachine goed werkt. Top! Laat de hongerige gasten maar komen. Jij springt achter de kassa en zorgt ervoor dat iedereen afrekent. Natuurlijk wens je ze ook een fijne lunch toe! Jij weet namelijk hoe lekker ze gaan eten ;-) Even een greep uit een dag van een medewerker bedrijfscatering. Klinkt goed toch?

Waar ga je werken

Jij komt te werken bij de leukste catering pool van Zwolle. Bij JMW! In de omgeving Zwolle kom jij te werken bij verschillende cateraars. Extra leuk! Zo bouw je ervaring op en leer je de leukste collega’s kennen!

Sollicitatie

Wil jij al beginnen als medewerker bedrijfscatering? Tuurlijk! Want dit is een baan vol werkplezier! Druk op de sollicitatieknop en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Toch nog vragen? No problemo! Bel, app of stuur mij een mail.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Zwolle

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06-16131347
E-mail: floor.verwij@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582069
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook