Wij zijn op zoek naar

Medewerker Bedrijfsrestaurant Westland

Hoi! Wil je aan de slag als medewerker bedrijfsrestaurant en hou je wel van een beetje afwisseling? Dan hebben wij een toffe functie voor jou. Niet aan het werk op één vaste plek, maar bij verschillende bedrijfsrestaurants. Lekker veel afwisseling dus! Zin in? Lees dan snel verder:

Wat bieden wij jou
  • € 11,83 per uur!
  • Flexibel rooster
  • Leuke collega’s
  • Elke week salaris!!! Heerlijk!
  • Afwisselend werk
  • Gratis trainingen en cursussen
Wie ben jij

Wij zijn niet zo lastig! Heb jij er vooral veel zin in? Dat vinden wij belangrijk!

  • Doordeweeks en overdag beschikbaar
  • Woon je in de regio Westland
  • Vrolijk en energiek
Wat ga je doen

Geen dag is hetzelfde als medewerker bedrijfsrestaurant! In de ochtend verdelen jij en je collega’s de taken van de dag. Met volle passie ga je aan de slag! Lekkere broodjes beleggen, vers soepje opzetten, en lekkere gezonde smoothies maken. Ondertussen is het alweer 12 uur, de lunch gaat beginnen. Je springt achter de kassa en helpt de gasten met een glimlach. Als er tijd voor is een gezellig praatje maken met de gasten, natuurlijk! De dag is voorbij gevlogen! Het is alweer het einde van de dienst. Een doekje over de tafels halen, wat schoonmaken. Alvast spullen klaarzetten voor de volgende dag, slim! ;-). Heb je alles klaar? Check! Je gaat met een voldaan gevoel richting huis en trekt de deur achter je dicht. Wat een leuke dag!

Waar ga je werken

Je gaat werken in verschillende bedrijfsrestaurants in de regio Westland via JMW. Afwisselend is het zeker! Nieuwsgierig hoe een dag eruit ziet als medewerker bedrijfsrestaurant? Check het filmpje hieronder!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als medewerker bedrijfsrestaurant? Wij wel! Solliciteer dan snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 06-10799242
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582538
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook