Wij zijn op zoek naar

Medewerker Catering

Lekker vroeg in de middag klaar zijn met werken?! Ook nog eens € 11,83 per uur verdienen. Ga dan nu aan de slag als medewerker catering in Leiden! Interesse? Lees snel verder:

Wat bieden wij jou
  • € 11,83 per uur!
  • Flexibel werkrooster
  • Gezellige collega's
  • Afwisselende werkzaamheden en werkplekken
  • Elke week je salaris uitbetaald, Lekker!
  • Via JMW gratis trainingen en cursussen
Wie ben jij

Vind jij het fijn om met mensen samen te werken. Je bent enthousiast! Ervaring? Mooi meegenomen! Geen ervaring? Geen enkel probleem, wij leren het je heel graag om als medewerker catering lekker aan de slag te kunnen!

  • Energiek!
  • Ben jij flexibel
  • Woon je in (de regio) Leiden
Wat ga je doen

Oeh spannend! Dat valt best mee, hoor! Jij gaat als medewerker catering een verrukkelijke lunch voorbereiden, voor heel wat knorrige buikjes. Je kan denken aan heerlijk belegde broodjes, een vers soepje. Een gezonde smoothie in elkaar roeren! Jammie! Zo, laat die hongerige mensen maar komen! De lunch begint. Jij springt even achter de kassa en helpt hier de gasten. Een gezellig praatje maken met de gasten, als er tijd voor is natuurlijk. Even een schuin oogje in de zaal werpen. Kijken of alles er nog schoon bij ligt? Check! ;) Zo die lunch heb jij gerockt! Nu even de boel opruimen, wat schoonmaken en even in de spoelkeuken helpen met wat afwas. Ligt alles er weer netjes bij? Yes! Zo jouw werkdag zit erop. Met een voldaan gevoel ga jij richting huis. Lekker genieten van de rest van de middag en avond! Lekker!

Waar ga je werken

Je gaat werken in verschillende bedrijfsrestaurants in om Leiden. Afwisseling is er zeker! Vervelen ga je zeker niet! De diensten zijn doordeweeks en overdag. Tussen 08:00 en 16:00. Check ook het filmpje!

Ohja! Elke dag werken met een lente gevoel? Heerlijk toch! Dat kan namelijk bij de Keukenhof in Lisse. Van 23 maart tot en met 14 mei zoeken wij toppers zoals jou! Werken wanneer jij wil! Gezelligheid en €12,72 per uur verdienen. Heel fijn allemaal. Reiskosten vergoeding of gebruik van gratis Shuttle bussen. Yes, het kan allemaal!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als medewerker catering? Wij wel! Solliciteer dan snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Leiden

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 06-10799242
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581477
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook