Wij zijn op zoek naar

Medewerker Catering Tata Steel

Wil jij graag baas over je eigen agenda blijven en een leuke baan hebben? Kom werken als medewerker catering bij Tata Steel in Velsen Noord. De wereldleiders in duurzaam staal. Als medewerker catering verzorg jij het eten en drinken voor de werknemers van Tata Steel. Je doet dit niet alleen maar samen met je collega`s. Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
 • Salaris € 11,83 per uur
 • Flexibel, je bepaalt wanneer jij werkt
 • Gezellige collega`s
 • Een unieke locatie om te werken
 • Mogelijkheid tot groei
 • Gratis horecatrainingen
Wie ben jij

Als medewerker catering word je enthousiast bij het idee dat je je gasten mag verwennen met lekker eten en drinken. Je houdt van een beetje kokkerellen en bent servicegericht. Een gezellig praatje houden met je gasten? Jij wordt daar blij van.

 • Ben je in het bezit van auto, scooter of elektrische fiets (het terrein is erg groot)
 • Ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij gaat als medewerker catering aan de slag bij Tata Steel. Hier zorg jij voor de innerlijke mens. ;-) Voordat de pauzes beginnen maak jij de lekkerste broodjes en (simpele) gerechten afhankelijk van het tijdstip. Wanneer de eerste gasten binnenkomen sta jij gezellig achter de counter. Je maakt een praatje met jouw gasten en je gooit nog even snel een kroket in het vet.
Wanneer iedereen lekker zit te smullen, maak jij een rondje door het restaurant. Je vult wat bestek bij en leegt een prullenbak. Is er nog genoeg koffie? Zijn de koelingen goed aangevuld. Je leest het al, super veel afwisseling. Als iedereen lekker heeft gegeten gaan jouw gasten weer aan het werk. Samen met je collega's maak je het restaurant en de keuken schoon. Heeft je collega nog wat hulp nodig in de spoelkeuken? Je springt meteen even bij, want samen gaat het sneller. Is alles schoon en opgeruimd? Dan zit jouw werkdag erop. Je kijkt terug op een fantastische werkdag.

 • Keuken werkzaamheden
 • Buffet/bar werkzaamheden
 • Kassa werkzaamheden
Waar ga je werken

Je gaat werken als medewerker catering op het terrein van Tata Steel in Velsen-Noord. Dat terrein is groot. Het is een dorp op zich.
Op het terrein bevinden zich diverse bedrijfsrestaurants waar jij mag werken samen met je gezellige collega`s.

Sollicitatie

Zie jij jezelf als shinen als catering medewerker bij Tata Steel? Solliciteer snel en ik neem binnen 24 uur contact met je op om de vacature en jouw wensen door te nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Velsen-noord

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578143
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook