Wij zijn op zoek naar

Medewerker catering Utrecht

Hoe lijkt het jou om aan de slag te gaan bij een groot en gezellig distributiecentrum? Gaaf toch? Als cateringmedewerker zorg jij ervoor dat de medewerkers met een gevulde maag aan de slag gaan! Lijkt jou dit tof? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 11,22 per uur! Lekker!
  • De gezelligste werkplek!
  • De leukste collega's
  • Horeca trainingen speciaal voor jou, gaaf!
  • Elke dinsdag salaris, lekker toch?
Wie ben jij

Het belangrijkste is dat jij er zin in hebt! Heb je al ervaring in de horeca of met een kassa? Top! Geen ervaring? Ook niet erg, alles kan je leren! Verder:

  • Woon je een beetje dichtbij Utrecht
  • Vind jij het leuk om een stapje extra te zetten
  • Ben je een echte teamplayer!
Wat ga je doen

Als cateringmedewerker zorg jij voor het bedrijfsrestaurant in het distributiecentrum. Tijdens je werk is er lekker veel afwisseling! Je maakt de verse broodjes, warme soep en de lekkerste gerechten, lekker! Je maakt een leuk praatje met jouw gasten en zorgt voor de beste pauzes! Nog even gezamenlijk met het team opruimen en de werkdag zit er al op, de tijd vliegt!

De werktijden liggen tussen 07:00 tot en met 15:00 en 15:00 tot en met 20:00, lekker veel werk!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een van de drie distributiecentra in Utrecht. Hier werk jij met de leukste collega’s in het bedrijfsrestaurant! Hier komen de werknemers voor de lekkerste gerechtjes om weer met een volle maag aan de slag te gaan. De distributiecentra zijn verdeeld over Utrecht, dus er is er altijd een bij jou in de buurt! Wat wil je nog meer?

Sollicitatie

Lijkt het jou tof om aan de slag te gaan als cateringmedewerker bij een distributiecentrum? Reageer dan nu en je staat volgende week al te shinen op een van de locaties!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Joris Janssen
Tel: 0683497317
E-mail: soliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:505459715
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook