Wij zijn op zoek naar

Medewerker Catering Westland

Jaa! Jij gaat aan de slag als medewerker catering! Yes! Ook nog eens € 11,83 verdienen en op verschillende locaties. Wow! Lees snel verder:

Wat bieden wij jou
  • € 11,83 p/u. Fijn!
  • Gezellige collega’s #werkplezier
  • Gratis cursussen & trainingen, via JMW
  • Leuke opdrachtgevers
  • Elke week je salaris ontvangen. Ka-Ching!
Wie ben jij

Heb jij er zin in! Ben jij graag onder de mensen. #aangenomen! :)

  • Ben je gastvrij
  • Woon je in (de regio) Westland
  • Doordeweeks beschikbaar
Wat ga je doen

Stel je voor: De lucht van vers gebakken croissantjes en brood. Mmm... heerlijk! Dit komt door jou! Als medewerker catering ga jij de lunch voorbereiden, samen met je collega’s. De versgebakken broodjes beleggen met wat lekkers. Zorg je ervoor dat de koelvitrines er netjes bij staan. Maak je verse salades en schenk je fruit smoothies in vanuit de blender! Wow, de tijd vliegt! Het is lunchtijd. De hongerige buikjes komen binnen wandelen, de gasten kijken met bewondering naar de counter. Jij springt achter de kassa en gaat de gasten hier verder helpen. Op verzoek leg je een kroketje in de friteuse en maak je een lekkere cappuccino! Heeft iedereen zijn lunch op? Tijd om samen met jouw collega’s een stukje schoonmaak te verrichten! Doekje hier en daar, nog even wat afwassen in de spoelkeuken. Zo ligt alles er weer netjes bij? Topper! Tijd om af te sluiten en naar huis te gaan. Heerlijk!

Waar ga je werken

Je gaat in verschillende bedrijfsrestaurants aan de slag in de regio Westland. Hoe tof is dat! Veel afwisseling en saai is het nooit als medewerker catering. Dat beloven wij!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als medewerker catering? Wij wel! Solliciteer dan snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 06-10799242
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582539
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook