Wij zijn op zoek naar

Medewerker Horeca

Ook zo dol op de horeca? Yes! Wij ook! Ga aan de slag als medewerker horeca in Leiden. Ook nog eens € 11,75 per uur verdienen. Lekker! Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 11,75 per uur.
  • Elke week je salaris
  • Gratis horeca trainingen
  • Flexibel werkrooster
  • Leuke en gezellige collega’s
  • Af wisselende werkplekken
Wie ben jij

Jij hebt een grote glimlach en vind het niet erg om met mensen te werken, maar juist leuk! Lekker flexibel en je hebt er onwijs veel zin in! Ervaring? Nice! Heb je nog geen ervaring, geen probleem. Die bediening skills gaan wij jou leren. Met onze gratis trainingen en cursussen!

  • Woon je in de regio Leiden
  • Heb je een big smile!
Wat ga je doen

De werkzaamheden als medewerker horeca kunnen erg verschillen. De ene dag sta jij in de bediening, eten en drinken uit te serveren. Misschien wel bij een luxe diner! Met bijpassende wijnen in te schenken aan de tafel. De andere dag, biertjes tappen en drankjes in te schenken achter de bar! Of sta jij op een tof feest samen met jouw collega’s hapjes en drankjes rond te brengen! Niet te vergeten, hard te werken en te schitteren! Gezellig!

Waar ga je werken

Je gaat niet op één werkplek staan als medewerker horeca. Maar op verschillende plekken in en om Leiden, hoe tof is dat! Super gezellig met je collega’s. Saai is het absoluut niet en afwisselend is het zeker!

  • Werken op een tof evenement? Dat kan! Kom werken op de kleurrijkste plek van Nederland. Bij de keukenhof in Lisse. Gezelligheid, afwisseling en werken wanneer jij dat wil! Lekker flexibel dus! Ben jij van 23 maart tot en met 14 mei beschikbaar? Top!
Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als medewerker horeca? Wij wel! Solliciteer dan snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Leiden

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 06-10799242
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581532
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook