Wij zijn op zoek naar

Medewerker horeca

De gezelligste baan van Amsterdam! Werken op de tofste locaties en ook nog eens € 11,75 per uur verdienen? Ook ben je baas over je eigen rooster. Lees snel verder en solliciteer als medewerker horeca in de gastvrije horeca wereld!

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 11,75 per uur
  • Elke week uitbetaald worden
  • Gezellige collega`s #Werkplezier
  • Dé leukste horecapool van Amsterdam
  • Toffe gratis trainingen om verder te groeien
Wie ben jij

Jij bent op zoek naar een leuke baan als medewerker horeca. Een baan waar jij kan stralen en je gasten een fijne beleving kan geven.

  • Woon jij in de omgeving Amsterdam
  • Ben jij flexibel inzetbaar
  • Ben je gastvrij
Wat ga je doen

Jij wordt blij van deze baan. Beloofd! Want als medewerker horeca kom jij op verschillende toffe locaties te werken. Van een borrel tot een diner. Jij gaat alles meemaken. Serveren van mooie gerechten, zorgen dat de gasten een heerlijk drankje krijgen tot bier tappen achter de bar! Jij gaat je niet vervelen! Jij bezorgt je gasten een onvergetelijke ervaring.

Waar ga je werken

Waar niet? Dat is het leuke aan deze baan! Als medewerker horeca kom jij te werken in de leukste horecapool van Nederland. Bij JMW! Als allround medewerker kom jij op verschillende toffe locaties. Hierdoor zie jij veel, werk jij aan je ervaring en leer jij leuke mensen kennen!

  • Trouwens! Jij kan als medewerker bediening werken op een tof evenement! Namelijk de Keukenhof in Lisse. Van 23 maart tot en met 14 mei zoeken wij toppers zoals jou! Reiskostenvergoeding of gebruik van gratis shuttle bus. Top! Hoef jij je daar geen zo
Sollicitatie

Zie jij jezelf al shinen als medewerker horeca ? Solliciteer snel en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen ? Stuur me een app of bel me en ik help je graag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582056
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook