JMW Horeca Uitzendbureau

Twee jaar aan onvergetelijke momenten en heerlijk werk bij JMW!

Door ^jw | 3 juli 2017

Updates Twee jaar aan onvergetelijke momenten en heerlijk werk bij JMW!

Dankjewel JMW!

Romy Koopsen had mij in 2014 kennis laten maken met JMW. In september 2015 was mijn eerste dienst, bij het concertgebouw. Een enorme partij, met Maxima als één van de gasten, een dienst van dertien uur. Hendrik van Maison v.d. Boer liet mij zien wat er moet gebeuren bij een 'achter de schermen'-dienst.

 
Er zijn zoveel onvergetelijke prachtige momenten geweest, bij de Arena, bij de Rai, in de Vijf Vlieghen, het Allard Pierson museum, NH hotels, Koepelkerk en vele anderen. Ik heb goede vrienden gemaakt via JMW, die ik anders nooit ontmoet zou hebben. 
 
Ik zal altijd een wandelend reclamebord zijn voor JMW, wanneer mensen klagen dat ze tijd over hebben of wanneer ze geld te weinig hebben. JMW past bij vrijwel iedereen, omdat de verzameling aan locaties zo groot is. Ik bedank Lizette en Laurine en alle andere planners, ik bedank Willem Salentijn en John Korsuize van de Arena.
 
Met het einde van mijn opleiding komt er een nieuwe periode aan in mijn leven, en ik heb besloten om JMW vaarwel te zeggen. Er is altijd vanuit JMW een dankbaarheid en openheid geweest die ik erg heb gewaardeerd. Daardoor deed ik altijd mijn uiterste best om JMW een goede naam te geven op de locaties. In december, mijn vierde maand in dienst, werd ik JMW'er van de maand. Dit gaf mij alleen maar meer reden om optimaal te presteren op de werkvloer. Dankzij de borrels werd het team Amsterdam extra verbonden en kon je altijd rekenen op leuke, bekende collega's bij grote partijen. 
 
Bedankt dat ik in Hilversum een dinnershow heb mogen lopen, dat ik salades heb mogen ontwerpen bij Sanquin, dat ik Herman van Veen heb ontmoet tijdens een diner in het Tropenmuseum, dat ik Armin van Buuren heb mogen bedienen in de Artist Lounge van de Arena. 
 
Top-herineringen aan een top-bijbaan.
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Matthijs Laan
Delen via

Laatste artikelen

Archief