JMW Horeca Uitzendbureau

-Corona update-

20 maart 2020

Beste JMWers en toekomstige JMWers,

 

Het Corona virus zet ons land flink op z’n kop! Veel bedrijven en horecagelegenheden zijn tijdelijk gesloten. Hierdoor hebben we op dit moment helaas weinig werk voor jullie in deze branche. Wel zijn we hard bezig om vervangend werk aan te bieden in samenwerking met Tempo Team!

 

Wanneer Nederland weer groen licht krijgt om de ‘normale’ gang van zaken weer op te pakken hebben we jullie mega hard nodig! Samen met jullie willen we alle vacatures in onze mooie branche weer voor 100% opvullen! We willen jullie dan ook vragen gewoon te blijven solliciteren op onze horeca vacatures. Open sollicitaties zijn uiteraard ook altijd welkom!

 

Zoals bijna heel werkend Nederland, werken ook onze recruiters en planners vanuit huis. Je kunt ons dus even niet fysiek bezoeken op de vestigingen. 

 

Maar niet getreurd! We zijn online wel gewoon open en bereikbaar via telefoon en e-mailDus, heb je vragen of gewoon zin in een praatje? Bel of mail ons gewoon!

 

Oja, voordat we het vergeten, je doet in de tussentijd toch wel mee aan de JMW challenges hè? Op de laatste quarantaine dag heffen we graag virtueel het glas met jullie! Hoe je je daarop kunt voorbereiden? Hou daarvoor onze Instagram en Facebook in de gaten!

 

Doe voorzichtig en zorg goed voor jezelf! 

Hopelijk tot heel snel!

 

Team JMW

Delen via

Laatste artikelen

20 maart 2020

-Corona update- Lees verder >

Archief