JMW Horeca Uitzendbureau

JMW, partner van The Amsterdam Food Project

3 juni 2020

Updates JMW, partner van The Amsterdam Food Project

Het COVID-19 virus maakt het veel bedrijven, ondernemers en mensen moeilijk. Maar in tijden dat het moeilijk is, zijn we er in Nederland voor elkaar! In een korte tijd zijn er talloze goede initiatieven uit de grond gestampt, van klein tot groot. Misschien heb jij ook al mensen uit je omgeving geholpen door boodschappen te doen, of de hond uit te laten.

 

The Amsterdam Food Project

Bij JMW worden we ontzettend blij van dit soort initiatieven, en willen we natuurlijk ook graag ons steentje bijdragen! Hoe we dat doen? Als officieel partner van The Amsterdam Food Project! Samen met een grote groep vrijwilligers zorgen we vier dagen per week voor een verse warme maaltijd. Dit doen we speciaal voor Amsterdammers die zelf niet, of lastig de deur uit kunnen.

 

Verzamelen, bereiden en bezorgen

Met behulp van donaties en slimme lokale inkoop bij Amsterdamse leveranciers verzamelen we de ingrediënten voor voedzame maaltijden. De maaltijden worden bereid door professionele koks en vrijwilligers. Vervolgens worden deze maaltijden door vrijwilligers aan de deur bezorgd.

 

Wat doet JMW dan precies?

Bij JMW helpen we dit mooie initiatief door twee keer per week een poolauto met een medewerker op pad te sturen. Deze medewerker levert maaltijden af in Amsterdam-Noord en de Bijlmer. Daarnaast helpen we natuurlijk bij het bereiden van de gerechten! Vier dagen in de week staan er diverse koks van JMW klaar om de maaltijden te bereiden in de keuken. Hoe gaaf is dat?

 

Wat is er al bereikt?

In korte tijd hebben we inmiddels al 1286 maaltijden afgeleverd en 250 Amsterdammers geholpen. Ons streven? 10.000 maaltijden per maand verzorgen!

 

Graag willen we alle betrokkenen vanuit JMW ontzettend bedanken voor jullie inzet en enthousiasme! Wil je meer weten over dit mooie initiatief? Kijk dan even op www.amsterdamfoodproject.nl. Of bel met onze collega’s op de vestiging Amsterdam! Zij kunnen je er alles over vertellen!

Delen via

Laatste artikelen

20 maart 2020

-Corona update- Lees verder >

Archief