JMW Horeca Uitzendbureau

JMW start samenwerking met Blend Amsterdam

Door ^jw | 25 januari 2017

Updates JMW start samenwerking met Blend Amsterdam

Amber Heinsdijk (oprichter en directeur Blend) en Rutger van der Meer (operationeel manager JMW) zijn recent de samenwerking gestart.

 

Blend is een event-, vergader- en trainingslocatie op een historische binnenstad-locatie in Amsterdam. De social enterprise gaat leegstand van maatschappelijke A-locaties tegen en leidt jongvolwassenen met een achterstandspositie tot de arbeidsmarkt op tot gastheer of gastvrouw.

 

JMW verzorgt de vakgerichte trainingen voor Blend. Zowel in de bediening, de keuken en op thema’s als gastvrijheid.  

 

Ben je benieuwd naar deze samenwerking of geïnteresseerd om sociale impact te maken met een volgende meeting, brainstormsessie of business event? Bezoek dan de open dag van Blend en neem een tour langs de historische zalen en kom meer te weten over:

 

 

De open dag vindt plaats op donderdag 2 februari tussen 15:00 en 18:00 op de Nieuwe Herengracht 18, naast de Hermitage Amsterdam. Aanmelden of meer info: www.blendamsterdam.nl

 

Hoor meer over onze samenwerking en kom naar de open dag op 2 februari!

 

Vergader-, trainings- en eventlocatie met sociale impact in het hart van Amsterdam. Bekijk 02/02 vrijblijvend de ruimtes tot 120 personen en proef de sfeer van deze historische binnenstad-locatie met hoftuin en binnenplaats. Aanmelden of meer info: http://blendamsterdam.nl Powered by JMW.

Delen via

Laatste artikelen

Archief