JMW Horeca Uitzendbureau

Wijnopleiding gaat weer bijna van start!

Door Thom Verbeek | 7 december 2018

Updates Wijnopleiding gaat weer bijna van start!
De wijnopleiding gaat weer bijna van start... maar hoe kijkt Nick Brouwer terug op zijn deelname aan de SVH Wijn 2 opleiding?
 
Lees hieronder zijn blog:
 
In 2017 heb ik het branche-erkende SVH Wijn 2 examen mogen afleggen via JMW. Door het behalen van dit wijnbrevet, heb ik extra kennis kunnen opdoen om professioneel met wijn te werken.
Voor opdrachtgevers als In Den Hoofdwacht en Librije’s Atelier komt dit zeker van pas als gasten specifieke vragen hebben over een bepaalde wijn of dat ik gasten kan verrassen met mijn persoonlijke wijnadvies.
 
Mijn favoriete wijn is Pinot Gris Barrique op hout gerijpt; deze heb ik voor het eerst goed geproefd tijdens onze wijnexcursie naar de Apostelhoeve in Maastricht tijdens de opleiding. Ook door de excursie naar de Haagse Stadswijngaard heb ik goed wijnetiketten leren lezen. Dit pas ik dagelijks nog steeds toe, ook als ik zelf een lekker wijntje haal.
 
Als tip voor de nieuwe lichting wijnexperts kan ik meegeven: doe het vooral vanuit je eigen interesse en neem het daarom ook serieus. JMW kijkt graag mee hoe ze jouw ontwikkeling binnen de hospitality kunnen faciliteren als je er zelf ook hard voor werkt. Of het nou een koffiekaart training is van een gecertificeerde barista of een excursie naar de Apostelhoeve, het doet allemaal je horizon verbreden.
 
- Nick Brouwer, aanvoerder JMW Zwolle
 
Ook interesse in de SVH Wijn 2 opleiding? JMW bespreekt graag de mogelijkheden met je! Neem contact op via solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl en wie weet proosten wij binnenkort tijdens de start van deze opleiding!
Delen via

Laatste artikelen

20 maart 2020

-Corona update- Lees verder >

Archief