Recruiten, ontwikkelen en matchen

Wij doen nog veel meer!

Het uitzenden van onze JMW’ers doen we met ontzettend veel plezier. En als we iets doen, dan willen we de beste zijn! Daarom doen we nog veel meer om ervoor te zorgen dat jij als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt, namelijk recruiten, ontwikkelen en matchen!

Medewerkers nodig? Wij recruiten ze!
Het vinden van goede horeca medewerkers kan een flinke uitdaging zijn. Daarom helpen we je daar graag bij! Met ruim 25 jaar aan recruitment-ervaring binnen de catering- en horeca branche, hebben we inmiddels een succesvol recruitmentproces ontwikkeld. Ons doel? Kandidaten vinden waarbij gastvrijheid in het DNA zit! Na 25 jaar zijn inmiddels alle functies in de horeca en catering voor ons bekend terrein en weten we precies wat er nodig is om goede medewerkers voor jou te vinden. Lekker toch? Want dat scheelt jou weer een hoop tijd!

Medewerkers laten ontwikkelen? Wij trainen ze!
Bekende gezichten! Dat vinden wij fijn. En jij vast ook! Daarom investeren we in onze medewerkers en blijven we ze uitdagen. Dit doen we door ze leuk en uitdagend werk te geven, leuke borrels te organiseren en workshops en trainingen aan te bieden. Eén van de dingen waar wij als JMW trots op zijn is ons Goed-Beter-Best trainingsprogramma. Alle nieuwe medewerkers volgen de training ‘Goed’, zodat ze alle basisbeginselen van de horeca leren. Ook halen ze hier hun HACCP-certificaat. Via het ‘Beter’ en ‘Best’ trainingsprogramma kunnen ze zich verder ontwikkelen in hun werkzaamheden, of specialist worden in hun vakgebied.

Betrokken medewerkers? Wij matchen ze!
Bij JMW hebben we altijd een grote poule gekwalificeerde werknemers die we kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers. Super fijn! Want zo zit jij nooit zonder medewerkers. Maar bij JMW vinden we het ook belangrijk dat er een goede match is tussen medewerker en opdrachtgever. Daarom gaan onze recruiters altijd uitgebreid het gesprek aan met onze kandidaten over onder andere ervaring, vaardigheden en motivatie. Ook letten ze goed op houding en gedrag. De lokale medewerkers van JMW kennen de wensen van onze opdrachtgevers als geen ander en maken daardoor de beste match tussen opdrachtgever en werknemer.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?