Altijd een werklocatie bij jou in de buurt!

Werken bij ISS Facility Services

ISS houdt zich wereldwijd bezig met diverse facilitaire vraagstukken. Eén daarvan is voeding, en daar kom jij om de hoek kijken! ISS verzorgt namelijk de horeca en catering op diverse unieke locaties in het land. Denk aan locaties achter de douane op Schiphol, druk bezochte gebouwen of werken tijdens een optreden van bekende artiesten. Hoe dan ook, er is altijd een werklocatie dicht bij jou in de buurt.

Wanneer je werkt via ISS Facility Services word je onderdeel van een grote familie waar je voor de volle 100% jezelf kunt zijn. Daarnaast zijn er binnen dit bedrijf volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar onder andere leidinggevende functies. Fijn toch?

Arbeidsvoorwaarden

  • Startsalaris vanaf €13,27,- per uur (vaak meer!)
  • Reiskostenvergoeding
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Werken wanneer jij wilt
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Gratis opleidingen en trainingen
  • Volop doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende functies

Veel voorkomende functies bij ISS Facility Services

Catering medewerker

Wanneer je als catering medewerker bij ISS aan de slag gaat ben je één van de meest populaire personen binnen het pand. Waarom? Iedereen houdt van lekker eten of een vers bereid kopje koffie. En laat jij nou net die persoon zijn die ervoor zorgt dat dit gereed staat! Samen met jouw collega’s maak en verkoop je de lekkerste (lunch)gerechten en de heerlijkste drankjes.

Zelfstandig werkende kok

Ben jij een ster in de keuken maar werk je liever niet ‘s avonds of in het weekend? No problemo! Als zelfstandig werkende kok bij ISS hou je je bezig met het verzinnen en bereiden van de lekkerste lunchgerechten. Samen met je collega’s in de keuken maak je er elke dag een feestje van.

Horecamedewerker

Borrels, hapjes, drankjes, wie houdt er niet van? Als horeca medewerker zorg jij ervoor dat tijdens borrels niemand zonder drankje staat en er genoeg hapjes op tafel staan. En dit alles doe je natuurlijk met een grote glimlach op je gezicht. Niet omdat het moet, maar omdat het altijd super gezellig is!

Fulltime of parttime werken

Bij ISS kun je in alle functies zowel parttime als fulltime werken. Alles tussen één en 40 uur is mogelijk! En verschilt dat per week? Ook geen probleem! Bespreek gewoon altijd jouw wensen met ons zodat we de juiste match kunnen maken voor je.