Het mooiste en grootste bloemenpark van de wereld!

Werken bij Keukenhof

Ben jij gek op bloemen?! Dan hebben we de perfecte werkplek voor jou! Wat dacht je namelijk van de Keukenhof in Lisse? Jaarlijks komen meer dan 1 miljoen nationale en internationale bezoekers het prachtige park bewonderen. Mensen komen uit alle uithoeken van de wereld, speciaal om dit 32 hectare bloemenpark te bewonderen. Hoe leuk is het als jij eraan kan bijdragen dat al deze bezoekers de dag van hun leven hebben?

Elk voorjaar is de Keukenhof bijna 2 maanden open voor bezoekers. Alle bloemen staan dan volop in bloei. Een unieke en prachtige werkplek dus! En dat niet alleen, je hebt ook te maken met alleen maar vrolijke gasten. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet vrolijk van al die prachtige kleurrijke bloemen om zich heen? 

Al deze vrolijke gasten willen natuurlijk ook graag een hapje eten en drinken. Daar kom jij in the picture! Op het hele park vind je diverse eet- en drinkgelegenheden. Dat zorgt voor lekker veel afwisseling! Want de ene dag sta je in een lunchroom, en de andere dag achter een foodtruck. Top toch?

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen €12,47 en €12,97 bruto per uur
  • Gratis pendelbussen vanaf de RAI, Schiphol, Leiden en Den Haag
  • Reiskostenvergoeding
  • Een prachtige internationale werkomgeving
  • Gratis trainingen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Vast werken voor JMW is na het evenement mogelijk!

Veel voorkomende vacatures bij Keukenhof

Allround horecamedewerker

Als allround horecamedewerker bij Keukenhof werk je bij verschillende toffe horeca locaties in het park, zoals diverse foodtrucks! Je zorgt ervoor dat alle gasten voorzien worden van een koffie, thee, een snack of ander lekkers. Ook kassa werkzaamheden horen bij jouw job! Als allround horecamedewerker kun je op alle horeca locaties ingezet worden. Zo is geen dag hetzelfde. Lekker afwisselend dus!

Kok, hulpkok of keukenmedewerker

De lekkerste gerechten, daar draag jij aan bij! In de Keukenhof zijn in totaal zes paviljoens waar gasten heerlijke maaltijden kunnen bestellen. Als kok, hulpkok of keukenmedewerker zorg jij er samen met de rest van je team voor dat alle gasten worden voorzien van de heerlijkste gerechten. En aangezien er binnen het park maarliefst zes werkplekken zijn, is er volop ruimte voor afwisseling en ontwikkeling!

Parttime of fulltime werken bij Keukenhof

Of je nu fulltime of parttime wilt werken bij Keukenhof, het kan allemaal! De diensten zijn namelijk variabel! Hoe fijn is dat? Er zijn dagelijks diensten tussen 07:00 en 20:00 uur verdeeld over zowel ochtend- als middagdiensten. De Keukenhof is dit jaar geopend van 23 maart tot 14 mei. Dus, geen vakantie gepland in deze periode? Dan kun je lekker bijverdienen! Katchinggg! En na die 14 mei? Dan helpen we je via JMW graag aan een nieuwe, en net zo leuke, werkgever!

 

Wil jij aan de slag bij Keukenhof?