Werken bij de grootste evenementen van Amsterdam

Werken bij RAI Amsterdam

De Amsterdamse RAI, wie kent het niet? Het is dé plek waar talloze evenementen, feesten en beurzen georganiseerd worden. Zoals wat, hoor ik je denken? Nou denk bijvoorbeeld aan de populaire Huishoudbeurs en de Horecava. En denk aan feesten zoals Kingsland en ADE en voorstellingen zoals De Notenkraker. Op al deze toffe evenementen kun jij de lekkerste hapjes maken en de heerlijkste drankjes serveren.

Waarom de RAI zo’n fijne werkgever is? De sfeer is altijd goed! Je hebt te maken met talloze nationale en internationale gasten. Iedere dag leer je weer nieuwe mensen kennen. Daarom is geen dag hetzelfde. Fijn toch? Daarnaast is werken bij RAI Amsterdam enorm afwisselend. Je werkt in één van de vijf verschillende restaurants samen met je collega’s. Ieder restaurant heeft verschillende functies. Dat maakt het extra leuk en veelzijdig! Eten bereiden, gerechten uitserveren, biertjes tappen, bij de RAI kan het allemaal! Je werkdag begin je samen met je collega’s onder het genot van een drankje en gratis snacks. Goed begin toch?

Arbeidsvoorwaarden

  • Reiskostenvergoeding
  • Salaris van €14,65 per uur
  • Vast contract bij overname mogelijk
  • Je kunt rekenen op wekelijkse uitbetaling
  • Gratis trainingen en opleidingen
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Werken met gezellige en ervaren collega’s
  • Zelf bepalen wanneer je werkt


Veel voorkomende functies bij RAI Amsterdam

Medewerker bediening

Je raadt het al! Als medewerker bediening werk je in de…. juist, bediening! Je houdt je bezig met het voorbereiden van tafels, het inrichten van de bar, het ontvangen van gasten of het uitserveren van eten en drinken. Daarnaast zorg je voor een goede sfeer! Door jouw grote glimlach voelen je gasten zich binnen no-time thuis!

Gastheer / Gastvrouw

Een goede eerste indruk is goud waard! Als gastheer of gastvrouw zorg jij daarvoor. Je zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen en je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen. Nog geen ervaring als gastheer of gastvrouw? Geen probleem! Als garderobemedewerker leer je op een laagdrempelige manier alle kneepjes van het vak!

Algemeen medewerker

Als algemeen medewerker bij de RAI ben je onmisbaar! Zonder jou kunnen je collega’s niet aan de slag. Jij zorgt er namelijk voor dat diverse benodigdheden naar de juiste locaties getransporteerd worden. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkruimten geordend en schoon zijn en zet je bestellingen klaar. Eigenlijk ben jij de schakel tussen alle afdelingen, collega’s en standhouders. Hoe leuk is dat!?

Coördinator

Een goede voorbereiding is het halve werk! En die goede voorbereiding, dat is jouw missie! Als F&B coördinator zorg jij ervoor dat alle locaties gebruiksklaar zijn. Mist er wat? Jij bent degene die ervoor zorgt dat het op de juiste plek komt of wordt besteld. Als coördinator ben je veel bezig met plannen. Is dat helemaal jouw ding? Dan past ook de functie coördinator support services bij jou! Je verzorgt dan namelijk de dagplanningen en briefings. 

Keukenmedewerker

Is eten en drinken he-le-maal jouw ding? Dan is de functie van keukenmedewerker jou op het lijf geschreven. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle gasten voorzien worden van de heerlijkste gerechten en drankjes. In de keuken help je mee met het bereiden van zowel koude als warme gerechten, en patisserie. Ook het schoonhouden van de keuken hoort bij deze functie!

Fulltime of parttime werken bij RAI Amsterdam

Wanneer je werkt bij de RAI is je rooster heel flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer jij welke dienst draait! Zowel fulltime als parttime is vanalles mogelijk. Afhankelijk van het evenement zijn er iedere dag diensten tussen 06:00 en 23:00 uur. Keuze genoeg dus! Daarnaast is het ook mogelijk om functies af te wisselen. Zo blijft je werk lekker veelzijdig.

 

Wil jij aan de slag bij RAI Amsterdam?