Werken bij de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland!

Werken bij Roompot

Wil jij werken in de mooiste natuurgebieden of aan de kust? Stop met zoeken want wij hebben dé werkgever voor jou! Wat dacht je van werken bij Roompot!? Je kent ze vast! Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Met 185 parken in Nederland en omliggende landen ligt er ongetwijfeld een park bij jou in de buurt! 

Een vakantiegevoel wanneer je aan het werk bent. Dat wil jij toch ook? En het fijne is, je gasten zitten compleet in de vakantiemodus! Of je nu aan de kust in Zeeland werkt, of in een natuurgebied op de Veluwe. Good vibes only!

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris volgens de recreatie CAO (en deze ligt hoger dan de standaard horeca CAO!).
  • Je kunt rekenen op wekelijkse uitbetaling.
  • Vervoer wordt geregeld of je krijgt een gedeeltelijke reiskostenvergoeding.
  • Je werkt met enthousiaste en ervaren collega’s.
  • Je bepaalt zelf welke dagen je werkt.
  • Ontwikkel jezelf met vele trainingen en cursussen.

Onze functies bij Roompot

Horeca medewerker

Als horeca medewerker bij Roompot vind je volop afwisseling in je baan! Van biertjes tappen in de bar, tot het diner uitserveren in restaurants. En van de heerlijkste ijsjes verkopen tot cocktails shaken in de club. Op de vakantieparken vind je namelijk verschillende barretjes, restaurants, take-away en clubs. En als allround horeca medewerker word je op alle locaties ingezet. Geen dag is dus hetzelfde! En wist je dat er volop doorgroeimogelijkheden zijn bij Roompot? Niet is onmogelijk!

Fulltime en parttime werken

Wil je fulltime werken of liever parttime? Bij Roompot kan het allebei! Zodra het weer aangenaam wordt begint de grote drukte en hebben we veel diensten. Studeer je nog of heb je een tijdrovende hobby? Werken bij Roompot is ook een ideale bijbaan. Je werkt namelijk alleen wanneer je kunt! En omdat er gedurende het jaar altijd wel horecagelegenheden open zijn is de kans groot dat we je kunnen inplannen.

 

Wil jij graag werken bij Roompot?

Schrijf je vrijblijvend bij ons in!