Het gezelligste pretpark in Biddinghuizen

Werken bij Walibi Holland

Yessss! Drie keer over de kop van enthousiasme! Want jij kan werken bij Walibi Holland in Biddinghuizen! Hoe gaaf is dat? Op deze toffe werkplek vind je alleen maar blije mensen! Waarom? Omdat in dit gezellige pretpark plezier op nummer één, twee en drie staat! Kortom, met jouw werkplezier gaat het bij Walibi Holland helemaal goed komen.

Walibi Holland is dé plek voor jong en oud. Per jaar komen hier ruim 500.000 mensen voor een dagje plezier, en jij kan daar nog een schepje plezier bovenop doen. Tof toch? Van werken op feesten tot het faciliteren van vergaderingen, jij gaat het allemaal meemaken bij Walibi! Want naast de horecagelegenheden op het park zijn er ook zalen die worden afgehuurd voor bruiloften en personeelsfeesten. Dus, is er een feestje? Jij bent erbij!

En ohja… Hadden we al vertelt dat je ook kunt werken tijdens de Halloween Fright Nights? Hoe tof is dat?
 

Arbeidsvooraarden

  • Salaris van €11,75 bruto per uur
  • Werken wanneer het jou uitkomt!
  • Werken tijdens Fright Nights indien je dat wilt
  • Elke week salaris op je rekening
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Volop werkplezier met de leukste bezoekers en collega’s
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Veelvoorkomende functies

Horeca medewerker

Je kunt bij Walibi Holland aan de slag als horeca medewerker. Dus hou je wel van een feestje? Top! Want als horeca medewerker ga jij onder andere shinen op feesten en partijen! Aan afwisseling geen gebrek. Want naast feesten en partijen kunnen je werkzaamheden ook bestaan uit werkzaamheden rondom het buffet of het serveren van drie-gangen diners! Kortom, jij bent van alle markten thuis! Samen met een gezellig en hecht team zorgen jullie ervoor dat jullie gasten niets te kort komen!

Parttime werken

Werken bij Walibi Holland is perfect te combineren met een studie, gezin of hobby! Je kunt er namelijk parttime werken en op oproepbasis. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je werkt. Fijn toch?

 

Wil jij aan de slag bij Walibi Holland?