Werk op meerdere locaties of op een vaste locatie!

Werken bij Albron

Ben jij de hele dag met voeding bezig? Leef jij van maaltijd naar maaltijd? En luister jij vol ongeloof naar mensen die vertellen dat ze vergeten zijn te lunchen? Kortom, is jouw tweede naam food? Dan hoor jij thuis bij Albron! Want Albron is één van de grootste foodservice organisaties van Nederland. Jouw ideale werkplek dus!

Waardevolle momenten creëren vanuit een positief perspectief voor alle betrokkenen. Dat is de missie van Albron! Ja je leest het goed, voor alle betrokkenen. Dus ook voor jou! Jij geeft jouw gasten een warm welkom, en Albron doet dat bij jou! 

Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten door het hele land. Dit doen zij in kantoren, in de zorg, in het onderwijs en in de vrije tijd. Het leuke daarvan is dat je te maken krijgt met verschillende doelgroepen. Van kantoormedewerkers en studenten tot vakantiegangers bij Center Parcs. En van gezinnen die een dagje de Keukenhof bezoeken tot ziekenhuispersoneel. Nieuwe mensen, met nieuwe verhalen en wensen. Super leuk toch?

Bij Albron kun je aan de slag als regiokracht of als vaste locatie uitzendkracht. Bij de eerste optie ben je op meerdere locaties inzetbaar, en bij de tweede optie draai je volledig mee op één vaste locatie in het team van Albron. Aan jou de keuze!

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen €10.24 en €11,22 bruto per uur, afhankelijk van functie en CAO.
  • Wekelijkse uitbetaling.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Werken in verschillende branches.
  • Veelzijdig werk.
  • Werken bij jou in de buurt.
  • Volop doorgroeimogelijkheden.
  • En natuurlijk werk je met collega’s die net zo gek zijn op voeding als jij!

Veel voorkomende vacatures bij Albron
Cateringmedewerker
Een broodje bal, een uitsmijter of een lekker soepje. Geen probleem! Jij zorgt ervoor dat jouw gasten krijgen waar ze al uren naar verlangen, namelijk een heerlijke lunch! Je helpt bij het voorbereiden van de gerechten en zorgt ervoor dat je gasten niet lang in de rij hoeven te staan om af te rekenen. Jij hebt één doel: al jouw gasten verlaten tevreden de lunchroom of bedrijfskantine!

Horecamedewerker
Een borrel, vergadering of evenement? Jij bent erbij! Je zorgt ervoor dat alle gasten worden voorzien van een drankje en een hapje. Voordat een glas leeg is, bied jij al een nieuwe aan! En die bittergarnituur? Die deel jij uit met een grote glimlach op je gezicht. Horeca is teamwork! Dus natuurlijk help je voorafgaand bij de opbouw, en achteraf bij de afbouw.

Zelfstandig werkend kok
Koken is jouw passie. Met jouw snijtechnieken en bordpresentatie zien jouw gerechten er letterlijk uit om op te vreten! Visgerechten, vleesgerechten, vegetarische gerechten en gerechten met specifieke dieetwensen, jij draait er je hand niet voor om! Jij ziet in elk gerecht een uitdaging! Samen met je team doe je er alles aan om de lekkerste, gezondste en voedzaamste gerechten te maken.

Barista
Als barista maak jij de allerlekkerste koffies! Of je nou een espresso, latte macchiato of cappuccino maakt, jij weet precies de juiste verhoudingen te vinden. En als kers op de taart entertain je je gasten met jouw indrukwekkende latte art kunsten! Een lekker broodje of een smeuïge muffin bij de koffie? Geen probleem! Jij zorgt ervoor dat je gast tevreden zijn of haar dag voortzet.

Parttime en flexibel werken
Heb je een hekel aan een sleur? Dan zit je hier helemaal goed! Want je bepaalt helemaal zelf wanneer je werkt! Vaak werk je parttime en overdag. Daarom is werken bij Albron perfect te combineren met een gezin, sport, hobby of eigen bedrijf.

Werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland?