Werken bij één van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland

Werken bij Compass Group

Je gasten volledig ontzorgen en hun dag nét een stukje mooier maken door heerlijke maaltijden te maken en uit te serveren. Dat is jouw doel als je bij Compass Group aan de slag gaat. Wat Compass Group precies doet? Lekker en gezond eten verzorgen bij sport- en vrijetijds evenementen, op scholen, in ziekenhuizen en zorginstellingen, kantoren en vergaderzalen. En weet je wat het fijne is? Met zoveel diverse werklocaties, is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

Compass Group is één van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland. Streef jij altijd naar perfecte service en kwaliteit? Top! Want dat doet Compass Group ook. Ze geloven dat dienstverlening valt of staat met de kwaliteit van hun medewerkers. Jij dus! Jouw inzet, betrokkenheid en talent is bepalend voor de klantbeleving. Hoe leuk is dat? Jij kunt bij Compass Group dus echt het verschil maken!

Ben jij pas echt tevreden als jouw gasten dat ook zijn? Ben jij dol op mensen verrassen? En lijkt het jou leuk om op diverse locaties te werken? Dan is werken bij Compass Group echt iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris vanaf €11,43 bruto per uur, afhankelijk van functie en CAO.
  • Je kunt rekenen op wekelijkse uitbetaling.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Je werkt met enthousiaste en ervaren collega’s.
  • Je doet werkervaring op bij de grootste cateraar van Nederland.
  • Je bepaalt zelf aan welke dagen je werkt.
  • Ontwikkel jezelf met vele trainingen en cursussen.

Veel voorkomende functies bij Compass Group

Catering medewerker

Als catering medewerker verzorg je samen met je collega’s de lekkerste lunches. Je weet precies hoe je de lekkerste broodjes, de gezondste salades en de smaakvolste soepen maakt. Daarna zorg je ervoor dat alles mooi gepresenteerd is voordat de lunch begint. Wanneer jouw hongerige gasten binnendruppelen, sta jij achter de counter om vragen te beantwoorden over de gerechten die jij net zelf hebt gemaakt. Hoe leuk is dat? Liever helpen bij het afrekenen? Neem dan plaats achter de kassa! Zo zie jij al jouw zelfgemaakte gerechten voorbij komen. En dat geeft een heerlijk voldaan gevoel!

Spoelkeukenmedewerker

Jij bent als afwasser een belangrijke schakel binnen de horeca. Je zorgt ervoor dat alle afwas die binnenkomt, snel weer schoon en netjes opgeruimd wordt. Dankzij jou kunnen je gasten hygiënisch van hun lunch genieten. Samen met je collega’s zorg je er aan het einde van de dag voor dat alle vaat weer klaar is om de volgende dag gebruikt te worden.

Schoonmaker

Als schoonmaker ben je onmisbaar! Cruciaal zelfs! Dankzij jou kunnen alle gasten in een schone en frisse omgeving werken lunchen. Daarnaast kunnen jouw collega’s in de keuken hun werk optimaal uitvoeren in een schone omgeving.

Parttime en flexibel werken

Wanneer je werkt bij Compass Group werk je voornamelijk doordeweeks en overdag. Hierdoor is werken bij dit bedrijf perfect te combineren met een gezin, een studie of mantelzorg. Je werkt wanneer jij wilt, en de diensten zijn tussen de drie en acht uur per dag. Het leukste is, we kunnen jou inroosteren op verschillende locaties! Zo ontmoet je ontzettend veel mensen. Heb je het extra naar je zin op een locatie? Geef het vooral bij ons aan!  

 

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan bij Compass Group?