Zoek je afwisselend werk? Dan moet je bij Hutten zijn!

Werken bij Hutten

Ben jij degene die ervoor zorgt dat de medewerkers van de Rabobank kunnen genieten van een gezonde lunch? Of wil jij de lekkerste drankjes maken voor de voetballiefhebbers in het Philips Stadion? Of gewoon allebei? Geen probleem! Want bij Hutten zijn de mogelijkheden voor een horeca- en cateringliefhebber eindeloos!

Hou je van vastigheid en regelmaat? Mooi! Want Hutten verzorgt onder andere catering op veel vaste locaties. Denk bijvoorbeeld aan de kantoren van BMW, Ricoh en Liander. En weet je wat het werken op een vaste locatie zo leuk maakt? De mensen! Want je bouwt echt een band op met zowel je team, als je gasten. Je herkent de wensen van je gasten. En dat wordt gewaardeerd! Je werkt op vaste werktijden, vooral doordeweeks en rond lunchtijd. Super handig wanneer je kleine kinderen hebt bijvoorbeeld! 

Hou je juist van afwisseling? Top! Want Hutten verzorgt ook catering en horeca in de regio. Dat betekent: nieuwe locaties, nieuwe werkzaamheden, nieuwe collega’s, en nieuwe gasten! Je bent een echte alleskunner! Want de ene dag maak je een heerlijke lunch, die dag erna verzorg je een heerlijke borrel, en weer een dag later sta je biertjes te tappen achter de bar.  Bij Hutten kun je dus echt ontdekken wat jij leuk vindt! 

Arbeidsvoorwaarden

  • Startsalaris tussen €10,45 en €11,22 per uur.
  • Flexibele werktijden.
  • Wekelijkse uitbetaling.
  • De kans op een vast contract.
  • Doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende functies.
  • Veelzijdig werk.
  • En natuurlijk werk je met de allerleukste collega’s!

Veel voorkomende vacatures bij Hutten
Cateringmedewerker
Als cateringmedewerker is gastvrijheid jouw tweede naam! Je bereidt de meest luxe broodjes, de gezondste salades en de lekkerste warme gerechten zodat jouw gasten optimaal kunnen genieten. Of je nu werkt in het restaurant van een bedrijf, tijdens een evenement of in de skybox van voetbalclub PSV. Jij zorgt ervoor dat jouw gasten niets tekort komen!

Zelfstandig werkend kok
Is koken helemaal jouw ding? En ben je een kei in samenwerken? Als zelfstandig werkend kok werk je nauw samen met het catering team. Je ondersteunt hen in de dagelijkse bereiding van zowel warme als koude lunchgerechten.

Horecamedewerker
Als horecamedewerker ben jij je gasten altijd een stapje voor. Voordat een gast merkt dat zijn of haar glas leeg is, sta jij al paraat om een nieuw drankje aan te bieden. Als horecamedewerker ben je een echte duizendpoot. De ene dag werk je achter de bar en de andere dag serveer je drankjes en hapjes uit. Of je nu werkt op een bedrijfsborrel, een 50-jarig huwelijk of een groot evenement, jij brengt overal een lach op het gezicht van je gasten!

Barista
Als barista ben jij dé koffie specialist. Jouw espresso’s hebben de perfecte smaakbalans. En je cappuccino’s zijn ware kunstwerken. Daarnaast ben je de ultieme gastheer of gastvrouw. Jouw doel? Je gasten terug laten komen met de vraag of JIJ hun kopje koffie wilt maken.

Parttime en flexibel werken
Bij Hutten werk je voornamelijk parttime. Ideaal wanneer je een gezin of een toffe hobby hebt! En weet je wat helemaal fijn is? Je bepaalt zelf wanneer je werkt!

Werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland?